Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δήθεν αστυνομικός απέσπασε 5.000 € από ηλικιωμένο στην Ευξεινούπολη

magnesianewsΘύμα απάτης δύο αγνώστων έπεσε σήμερα το μεσημέρι ένας 84χρονος στην Ευξεινούπολη Αλμυρού. Ο ένας τον απασχολούσε επί μια ώρα σ...


magnesianewsΘύμα απάτης δύο αγνώστων έπεσε σήμερα το μεσημέρι ένας 84χρονος στην Ευξεινούπολη Αλμυρού. Ο ένας τον απασχολούσε επί μια ώρα στο τηλέφωνο, παριστάνοντας τον αστυνομικό και ο δεύτερος πήγε από το σπίτι του, όπου του παρέδωσε 5.000 €!

Συγκεκριμένα, άγνωστος άνδρας επικοινώνησε με τον ηλικιωμένο γύρω στις 11 το [ρωί και προσποιούμενος τον αστυνομικό, ισχυρίστηκε πως η κόρη του ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με θύμα παιδί.




Προκειμένου να γλυτώσει την κόρη του, ο ηλικιωμένος δέχθηκε να καταβάλλει το ποσό των 5.000 € σε συνεργό του δράστη που του μιλούσε στο τηλέφωνο και παρίστανε τον αστυνομικό που θα μετέβαινε στο σπίτι του.

Μάλιστα προκειμένου να μην επικοινωνήσει ο ηλικιωμένος με την κόρη του, ο δράστης τον κράτησε σχεδόν μία ολόκληρη ώρα στο τηλέφωνο, προκειμένου ο συνεργός του να μεταβεί στο σπίτι.

Όταν ο συνεργός, που ήταν ντυμένος με πολιτικά ρούχα έφθασε στο σπίτι, ο ηλικιωμένος παρέδωσε τα χρήματα και όταν ο συνεργός τράπηκε σε φυγή και ο ηλικιωμένος επικοινώνησε με την κόρη του, διαπίστωσε την απάτη και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αλμυρού.