Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΙΣΤΕ...!! Βρέφος 5 μηνών παραλίγο να πεθάνει όταν οι vegan γονείς του, του έκαναν «εναλλακτική διατροφή»

Ένα ζευγάρι δύο vegan ανθρώπων από τη Φλόριντα κατηγορείται από τις αρχές ότι έθεσε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του μόλις 5 μηνών βρέφους το...


Ένα ζευγάρι δύο vegan ανθρώπων από τη Φλόριντα κατηγορείται από τις αρχές ότι έθεσε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του μόλις 5 μηνών βρέφους του. Και αυτό γιατί σύμφωνα με το κατηγορητήριο αντικατέστησε τη φόρμουλα που τους συνέστησε ο γιατρός με ένα «εναλλακτικό κατασκεύασμα από λιωμένες πατάτες» με αποτέλεσμα το μωράκι να βρεθεί στα πρόθυρα της λιμοκτονίας.




Όπως αναφέρει ο Independent το μωρό βρέθηκε αποστεωμένο και σε κατάσταση συνεχούς ύπνου. Το εξασθενημένο βρέφος, αν και πέντε μηνών, ζύγιζε περίπου μισό κιλό λιγότερο από το βάρος με το οποίο είχε έρθει στον κόσμο όταν το διέσωσαν οι αρμόδιες Αρχές της Φλόριντα. Ένας γιατρός μάλιστα ανέφερε ότι «δεν έχω ξαναδεί ένα βρέφος σε τέτοιο σημείο, τόσο κοντά στο θάνατο»

Η 20χρονη Julia French και ο 31χρονος Robert Buskey είχαν απευθυνθεί σε γιατρό για τη διατροφή του μωρού τους, και εκείνος τους είχε συστήσει μια φόρμουλα βρεφικού γάλακτος.

Το προϊόν που τους συνέστησε ωστόσο δεν τους βρήκε σύμφωνους και αποφάσισαν να το αντικαταστήσουν με μία «φόρμουλα από λιωμένες πατάτες», αντιγράφοντας μια συνταγή που είχαν βρει στο διαδίκτυο.

Μία αστυνομικός όταν αντίκρισε το μωρό ανέφερε ότι «δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου ένα τόσο υποσιτισμένο βρέφος, τόσο κοντά στον θάνατο» ενώ οι ειδικοί φοβούνται ότι η κακομεταχείριση που υπέστη το πρώτο κρίσιμο διάστημα της ζωής του θα έχει σοβαρές συνέπειες στην σωματική και νοητική του ανάπτυξη.