Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ... Έτσι βρέθηκε το αυτοκίνητο με τους 4 νεκρούς στο Γεροπόταμο ΒΙΝΤΕΟ

Όλο το νησί κλαίει για την οικογένεια που χάθηκε μέσα σε μια στιγμή. Συγκλονίζουν τα λόγια του διοικητή της Πυροσβεστικής. "Ξεκληρίστη...


Όλο το νησί κλαίει για την οικογένεια που χάθηκε μέσα σε μια στιγμή. Συγκλονίζουν τα λόγια του διοικητή της Πυροσβεστικής. "Ξεκληρίστηκε μια οικογένεια"... Είχαν γίνει έρευνες ξανά στο σημείο που βρέθηκε το μοιραίο αυτοκίνητο. Τα τραγικά χτυπήματα της μοίρας στην οικογένεια - ΒΙΝΤΕΟ: Από το γλέντι στο θρήνο
Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν στην υπόθεση των τεσσάρων ανθρώπων που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Παρασκευής. Δυστυχώς και οι τέσσερις βρέθηκαν νεκροί σήμερα μέσα στο αυτοκίνητό τους, ένα χιλιόμετρο από το σημείο όπου παρασύρθηκε.




Η οικογένεια, πριν την τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα, είχε βιώσει κι άλλες δύσκολες στιγμές.
Η άτυχη 29χρονη, η 20χρονη και η μητέρα τους, πριν τρία χρόνια έχασαν τον πατέρα της οικογένειας. Εντελώς ξαφνικά, την ημέρα μάλιστα που γιόρταζαν τη συνταξιοδότησή του.
Και δεν ήταν μόνο αυτό. Όπως λέει πρόσωπο που γνωρίζει καλά την οικογένεια, το άτυχο ζευγάρι είχε χάσει πριν καιρό το πρώτο του παιδί.

Και τώρα… από το γλέντι, στο θρήνο.




Συγκλονιστική είναι η περιγραφή που έκανε στο ekriti ο Διοικητής της ΠΥ Ηρακλείου Γιώργος Τσικαλάς, για τις έρευνες. Σύμφωνα με αυτή, χθες οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις που «όργωναν» όλα τα σημεία στον Γεροπόταμο, πέρασαν από το σημείο όπου σήμερα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο με τους τέσσερις νεκρούς ωστόσο λόγω της στάθμης του νερού, ήταν αδύνατο να φανεί κάτι.

«Σήμερα, ανοίξαμε τα κανάλια του ποταμού κι έτσι καταφέραμε να πέσει η στάθμη του νερού και να βρεθεί το αυτοκίνητο της οικογένειας» είπε ο κ. Τσικαλάς. Ο Διοικητής πρόσθεσε ότι η λακκούβα που εντοπίστηκε το όχημα είχε τρία μέτρα βάθος.

Για το αν το αυτοκίνητο ήταν από την αρχή στο σημείο όπου βρέθηκε σήμερα, ο κ. Τσικαλάς είπε ότι είναι πολύ πιθανό το αυτοκίνητο να ήταν εκεί από την αρχή και να μην μετακινήθηκε. Και οι τέσσερις, συμπληρώνει ο έμπειρος αξιωματικός, βρέθηκαν στις θέσεις τους…

«Είναι ψυχοφθόρες αυτές οι καταστάσεις. Ξεκληρίστηκε μια οικογένεια και λυπόμαστε πολύ. Όλοι οι συνάδελφοι υπερέβαλαν εαυτόν, ιδιαίτερα χθες που ήταν αντίξοες οι συνθήκες» αναφέρει ο Γενικός Περιφερειακός Διοικητής της ΠΥ στην Κρήτη, Νίκος Λαγουδάκης και εξήγησε ότι το όχημα εντοπίστηκε από πεζοπόρο τμήμα που ερευνούσε στις όχθες του ποταμού.