Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

40χρονη Ηρακλειώτισσα κατάλαβε ότι ήταν έγκυος μόλις ξεκίνησαν οι... οδύνες τοκετού!

Όταν πήγαινε στο νοσοκομείο, δεν έβαζε με τίποτα στο μυαλό της, τα όσα θα ακολουθούσαν. Ακόμα και οι γιατροί έδειχναν έκπληκτοι μετά τον πρ...


Όταν πήγαινε στο νοσοκομείο, δεν έβαζε με τίποτα στο μυαλό της, τα όσα θα ακολουθούσαν. Ακόμα και οι γιατροί έδειχναν έκπληκτοι μετά τον πρώτο διάλογο με τη γυναίκα...
Την πιο ευχάριστη και απροσδόκητη περιπέτεια της ζωής της έζησε την περασμένη Πέμπτη (21-02-2019) μια 40χρονη Ηρακλειώτισσα. Μαζί με εκείνη, οι γιατροί και οι νοσηλευτές της Γυναικολογικής Κλινικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.




Η νεαρή γυναίκα ένιωθε διαρκείς πόνους στην κοιλιακή χώρα και με δεδομένο ότι η ανησυχητική αυτή αίσθηση επιδεινωνόταν με το πέρασμα της ώρας, αποφάσισε να μεταβεί στο εφημερεύον νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε διερευνητικές εξετάσεις.

Η πιο ευχάριστη έκπληξη για την οικογένεια




Πηγαίνοντας στο Βενιζέλειο, αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ήταν γυναικολογικής φύσεως και αμέσως δέχθηκε τη φροντίδα των γυναικολόγων. Πολύ γρήγορα γρήγορα ωστόσο, έγινε αντιληπτό ότι οι πόνοι της 40χρονης δεν ήταν τίποτα άλλο παρά… οδύνες τοκετού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα σε λίγη ώρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι με τον τοκετό να είναι εύκολος και γρήγορος, με τη διαφορά ότι ολοκληρώθηκε στη Γυναικολογική Κλινική λόγω της … βιασύνης του νεογνού και όχι στη Μαιευτική όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργο Μοσχοβάκη, τόσο η μητέρα όσο και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας, ενώ το γεγονός σκόρπισε χαρά και αισιοδοξία, τόσο στην Κλινική και τους γυναικολόγους που έφεραν σε πέρας τον τοκετό όσο και στην οικογένεια του μωρού που απολαμβάνει την πιο απροσδόκητη έκπληξη που μπορεί κανείς να φανταστεί.

Πηγή: cretapost.gr