Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο ΣΟΚ στο Βόλο: Νεκρός βρέθηκε 23χρονος σε χείμαρρο

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου καθώς μετά την πρόσφατη αυτοκτονία ενός 20χρονου ένας ακόμα νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός. ...


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου καθώς μετά την πρόσφατη αυτοκτονία ενός 20χρονου ένας ακόμα νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός.




Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, πρόκειται για έναν 23χρονο, κάτοικο Νέας Ιωνίας, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/2), στην άκρη της κοίτης του χειμάρρου Ξηριά

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε νεκρός στην κοίτη του χειμάρρου, μετά τον οικισμό των Ρομά και προς τη Λαχαναγορά, από βοσκό, που πέρασε με τα ζώα του από την κοίτη του χειμάρρου και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Το δίκυκλο του νεαρού, βρέθηκε στο δρόμο, κοντά στα τοιχία αντιστήριξης, με τα κλειδιά πάνω και ο ίδιος στην κοίτη του χειμάρρου, νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δίκυκλο βρίσκονταν εκεί από το πρωί, τουλάχιστον από τις 8 το πρωί, ενώ ο νεαρός που φορούσε πράσινο μπουφάν βρέθηκε μπρούμυτα στην άκρη της κοίτης του χειμάρρου μέσα λίμνη αίματος, καθώς έφερε τραύμα στο κεφάλι.