Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Τούρκοι ξεπέρασαν τους Κούρδους σε αιτήσεις ασύλου στη Γερμανία το 2018... Και όχι μόνο...

Ο αριθμός των Τούρκων που ζητούν άσυλο στη Γερμανία ξεπέρασε τον αριθμό Τούρκων πολιτών κουρδικής καταγωγής το 2018. Σύμφωνα με σ...


Ο αριθμός των Τούρκων που ζητούν άσυλο στη Γερμανία ξεπέρασε τον αριθμό Τούρκων πολιτών κουρδικής καταγωγής το 2018.




Σύμφωνα με στοιχεία του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Γραφείου Μετανάστευσης και Προσφύγων (BAMF) ο αριθμός των Τούρκων αιτούντων άσυλο αυξήθηκε πενταπλάσια από το 2016 έως το 2018, αφού αυξήθηκε από 1197 αιτούντες σε 5776 και συνεπώς υπερέβη τους 4067 Τούρκους πολίτες κουρδικής καταγωγής, που υπέβαλαν αιτήσεις το 2018, όπως γράφει η Deutche Welle.

Η Τουρκία είναι η δεύτερη πιο επικίνδυνη χώρα για τους τουρίστες

Εμπειρογνώμονες της μηχανής αναζήτησης Aviasales έχουν αποκαλύψει τις πιο επικίνδυνους ταξιδιωτικούς προορισμούς. Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η Τουρκία.

Όπως σημειώνει το RIA Novosti οι ειδικοί ανέλυσαν αναφορές από το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας που περιέχουν προειδοποιήσεις για το τις συμβαίνει στο εξωτερικό καθώς και στατιστικές από τη Ρωσική Ένωση Τουριστικής Βιομηχανίας ( PCT) καθώς και προσωπικές μαρτυρίες ταξιδιωτών που συμφώνησαν να μοιραστούν τις ιστορίες τους, σύμφωνα με την PCT, το 2018 πέθαναν στην Τουρκία 19 Ρώσοι τουρίστες. Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Βραζιλία.