Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αύριο... Τσίπρας στο Open - Καμμένος στο Star: Η ενδοκυβερνητική κόντρα μεταφέρεται στα «τηλε-παράθυρα»

Συνεντεύξεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς και μάλιστα με διαφορά μίας μόλις ώρας αναμένεται να δώσουν τελικά την Τετάρτη (09/01/2019) ο πρωθ...


Συνεντεύξεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς και μάλιστα με διαφορά μίας μόλις ώρας αναμένεται να δώσουν τελικά την Τετάρτη (09/01/2019) ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο κυβερνητικός του εταίρος, Πάνος Καμμένος.




Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. θα εμφανιστεί την Τετάρτη στις 19:55 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Ο κ. Καμμένος θα κληθεί να απαντήσει για τη στάση που θα τηρήσουν στο εξής οι ΑΝ.ΕΛ. με φόντο την επικείμενη έλευση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή προς κύρωση.

Εξάλλου, μία ώρα νωρίτερα στις 19:00, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα δώσει το «παρών» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο, Έλλη Στάη.

Υπενθυμίζεται πως η συνέντευξη του πρωθυπουργού επρόκειτο αρχικά να πραγματοποιηθεί σήμερα, ωστόσο αναβλήθηκε, λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.