Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγριο ξύλο στα McDonald’s για τα… καλαμάκια

Το περιστατικό δεν έληξε εκεί αφού ο 40χρονος επέστρεψε και τσακώθηκε με τον διευθυντή των των McDonald’s, ο οποίος τον έβγαλε έξω και κλεί...


Το περιστατικό δεν έληξε εκεί αφού ο 40χρονος επέστρεψε και τσακώθηκε με τον διευθυντή των των McDonald’s, ο οποίος τον έβγαλε έξω και κλείδωσε τις πόρτες.
Ένας άνδρας συνελήφθη επειδή επιτέθηκε σε υπάλληλο των McDonald’s στη Φλόριντα.





Στο βίντεο με την επίθεση που έγινε viral, φαίνεται ο άνδρας να αρπάζει με δύναμη τη γυναίκα από τη μπλούζα κατά τη διάρκεια καβγά και εκείνη να τον γρονθοκοπεί.




Ο δράστης ταυτοποιήθηκε ως ο 40χρονος Ντάνιελ Τέιλορ και ο λόγος που επιτέθηκε στην υπάλληλο ήταν το γεγονός ότι του είπε πως η πολιτική του μαγαζιού προβλέπει ότι τα καλαμάκια τα δίνουν οι υπάλληλοι οι οποίοι τα έχουν πίσω από τον πάγκο!

Ο άνδρας άρπαξε την υπάλληλο η οποία αντιστάθηκε γρονθοκοπώντας τον ενώ ένα μέλος του προσωπικού επιχείρησε να τους χωρίσει. Εν τέλει ο Τέιλορ άφησε την κοπέλα και φώναξε «θέλω να απολυθεί τώρα».

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το περιστατικό δεν έληξε εκεί αφού ο 40χρονος επέστρεψε και τσακώθηκε με τον διευθυντή των των McDonald’s, ο οποίος τον έβγαλε έξω και κλείδωσε τις πόρτες. Μάλιστα, κλώτσησε ακόμα μία υπάλληλο στην κοιλιά.

Σε ανακοίνωσή τους τα McDonald’s αναφέρουν πως προτεραιότητά τους είναι η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού.