Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Live το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - 3.000 πούλμαν στην Αθήνα - Χάνεται το μέτρημα του κόσμου!

Χιλιάδες αστυνομικοί είναι ακροβολισμένοι στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ. για το συλλ...


Χιλιάδες αστυνομικοί είναι ακροβολισμένοι στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ. για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα. Οι διοργανωτές έχουν προαναγγείλει πως η συμμετοχή θα είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά.

Από το πρωί καταφτάνουν στην πρωτεύουσα πούλμαν τα οποία μεταφέρουν διαδηλωτές απ’ όλη την Ελλάδα, με τους διοργανωτές να σημειώνουν πως 3.000 λεωφορεία θα φτάσουν στην Αθήνα από τη βόρεια Ελλάδα μεταφέροντας στο Σύνταγμα 150.000-200.000 διαδηλωτές.




Συνολικά, 2.000 αστυνομικοί θα πάρουν μέρος στα μέτρα ασφαλείας ενώ τα drones της αστυνομίας και το ελικόπτερο θα δίνουν συνεχώς εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Ο σχεδιασμός προβλέπει, επίσης, αυξημένα μέτρα φύλαξης της Βουλής αλλά και του Μαξίμου, με βασική εντολή να σφραγιστεί κάθε σημείο γύρω από τα δυο κτήρια που θα μπορούσε να έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε.

Από τις δέκα το πρωί, ύστερα από εντολή της αστυνομίας, έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια, ενώ σε εφαρμογή από χθες, Σάββατο, το βράδυ έχουν τεθεί σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία.