Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Kάποιος θέλει νεκρή την Kate Middleton... Aυτό το δημοσίευμα είναι πραγματικά πάρα πολύ τρομακτικό

marieclaireΜόλις πριν λίγες ώρες, ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισσάβετ είχε ένα τροχαίο ατύχημα από δική του υπαιτιότητα,...


marieclaireΜόλις πριν λίγες ώρες, ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισσάβετ είχε ένα τροχαίο ατύχημα από δική του υπαιτιότητα, όμως ευτυχώς δεν υπήρχαν θύματα και ο ίδιος δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά, ενώ το αυτοκίνητό του που υπέστη υλικές ζημιές αντικαταστάθηκε αμέσως.




Εδώ και επίσης λίγες ημέρες όμως, δημοσίευμα της Daily Star, θέλει τους εξτρεμιστές του ISIS να απειλούν ότι θέλουν να σκοτώσουν τη βασιλομήτωρ Kate Middleton ρίχνοντας δηλητήριο στο φαγητό της.




Συγκεκριμένα, κάποιοι που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στους φανατικούς του Ισλαμικού κράτους έγραψαν πάνω στη λεζάντα μιας φωτογραφίας της Kate που την έδειχνε να κρατάει ένα καλάθι με ψώνια: «Ξέρουμε τι τρώει»

Η τρομοκρατική αυτή απειλή είναι η δεύτερη που έρχεται για τη βασιλική οικογένεια, καθώς και ο γιος της Δούκισσας του Κέμπριτζ, πρίγκιπας George έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή του παλαιότερα επίσης από τον ISIS, ο οποίος τώρα ισχυρίζεται ότι γνωρίζει από που ψωνίζει το φαγητό της η Kate Middleton και σκοπεύει να του ρίξει δηλητήριο.

Ακόμη κι αν είναι απλά απειλές το Παλάτι προφανώς και θα πάρει επιπλέον μέτρα ασφαλείας για να αντιμετωπίσει κάθε πιθανή εγκληματική ενέργεια.