Tελευταια Νεα

Σάββατο, Ιανουαρίου 12, 2019

ΣΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ… Πλύση εγκεφάλου υπέρ των hot spots στο Βιβλίο Γλώσσας της Έκτης Δημοτικού!..


Κι άλλες φορές ο «Στόχος» έχει αναφερθεί στο τεράστιο θέμα της εισβολής των «Δικαιωματάκηδων» στα σχολικά βιβλία του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου. Τα αναγνωστικά και τα Βιβλία Γλώσσας στην Κατώτερη και την Μέση Εκπαίδευση έχουν εδώ και χρόνια μετατραπεί σε προπαγανδιστικά φυλλάδια υπέρ των εισβολέων λαθρομεταναστών (ισλαμιστών στην συντριπτική τους πλειοψηφία…), ώστε να πεισθούν τα παιδιά να τους περιθάλψουν. Και γι’ αυτό το αίσχος δεν φταίει μόνο η μισελληνική Αριστερά: Πρωτίστως φταίει η Νέα Δημοκρατία. Άλλωστε, η παράδοσις των σχολικών βιβλίων στην προπαγάνδα των «δικαιωματάκηδων» ξεκίινησε με γοργούς ρυθμούς την περίοδο 2004-2009 επί μπουχέσα Καραμανλή, με υπουργούς Παιδείας την Μαριωρή (Μαριέττα) Γιαννάκου και τον Αρούλη τον Σπηλιωτόπουλο…
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ HOT SPOTS ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!..

Σήμερα ο «Στόχος» θα αποκαλύψει άλλη μία νίκη των «δικαιωματάκηδων» που επετεύχθη επί ημερών Σύριζα, με υπουργούς Παιδείας τον Νίκο Φίλη και το γεροντοπαλλήκαρο τον Κώστα Γαβρόγλου. Φαίνεται απίστευτο, αλλά στο βιβλίο Γλώσσας της Έκτης Δημοτικού, στις σελίδες 84 και 85, υπάρχει ένα μάθημα για την αναγκαιότητα να γεμίσει η Ελλάδα με πλήρως εξοπλισμένα hot spots, ώστε να περιθάλπονται με όλα τα κομφόρ οι εκατοντάδες λαθροπρόσφυγες που εισβάλλουν καθημερινώς στην χώρα μας!.. Και καλούνται οι μικροί μαθητές να γίνουν εθελοντές για την ανακούφιση των ισλαμιστών εισβολέων!..

Μεταφέρουμε επί λέξει το κείμενο που υπάρχει στο βιβλίο για να φρίξετε:

«Κοντά στην περιοχή σας έχει δημιουργηθεί ένας καταυλισμός όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες διωγμένοι από διάφορες χώρες. Όμως κάποιοι θέλουν να τους διώξουν. Η τάξη σας, λοιπόν, αποφασίζει να ζητήσει από τον δήμαρχο να συνεχίσουν οι πρόσφυγες να φιλοξενούνται στον καταυλισμό και να τους βοηθήσει να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις συνθήκες ζωής τους. Ετοιμάστε την επιστολή που ακολουθεί, με σκοπό να πείσετε λογικά αλλά και να συγκινήσετε τον δήμαρχο»!..

ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ!..

ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ακολουθούν συμβουλές για την καλύτερη σύνταξη της επιστολής που θα στείλουν οι μαθητές υπέρ των λαθροπροσφύγων:

«Mην ξεχάσετε: Στην επιστολή χρειάζεται να πείτε τις απόψεις σας και να τις αιτιολογήσετε:

πώς ζουν τώρα οι πρόσφυγες στον καταυλισμό; - γιατί δεν πρέπει να τους διώξουν; - γιατί είναι σωστό να τους βοηθήσουμε να φτιάξουν τη ζωή τους; -

Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε: αιτιολογικές προτάσεις - σκέψεις και φράσεις που θα συγκινήσουν το δήμαρχο - χρήματα και φράσεις που φανερώνουν την άποψή σας - λέξεις όπως βέβαια, φυσικά, λοιπόν, τελικά»

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ένα υπόδειγμα της επιστολής με κενά για να τα συμπληρώσουν οι μαθητές και ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ συνιστάται να σταλούν επιστολές υπέρ των λαθροπροσφύγων και στις εφημερίδες, ώστε να πιεστεί ο Τύπος και να γράφει άρθρα υπέρ των ισλαμιστών εισβολέων!.. Διαβάστε και φρίξτε:
«…Μετά από λίγες μέρες βλέπετε ότι δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα για να βοηθηθεί ο καταυλισμός των προσφύγων. Αποφασίζετε, λοιπόν, να στείλετε μια επιστολή στην εφημερίδα, για να πληροφορηθούν περισσότεροι άνθρωποι το πρόβλημα αυτό και να βρεθεί μια λύση. Μπορείτε στην επιστολή σας να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δόθηκαν για την προηγούμενη επιστολή. Θυμηθείτε μόνο ότι τώρα γράφετε προς τον διευθυντή της εφημερίδας.»!..

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!..

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι όλη η Ενότητα 6, όπου περιέχεται η προπαγάνδα υπέρ των hot spots, είναι γεμάτη με δακρύβρεκτα κείμενα Ελλήνων και Ξένων Συγγραφέων υπέρ της Προσφυγιάς, όπου ταυτίζονται οι Έλληνες πρόσφυγες του 1922 με τους σημερινούς ισλαμιστές εισβολείς που έρχονται για να κάνουν μουσουλμανική την Ελλάδα!.. Μάλιστα, υπάρχει και ένα κείμενο με τίτλο «Σπίτι μας είναι η Γή», όπου οι μικροί μαθητές μαθαίνουν πως οι Λευκοί είναι Ρατσιστές γιατί παντού όπου πήγαν έσφαξαν τους Λαούς που κατέκτησαν. Όπως π.χ. έκαναν με τους Ινδιάνους στην Αμερική, με τους νέγρους στην Αφρική κλπ!.. Για να συγκινηθούν ακόμη περισσότερο τα παιδιά, δημοσιεύεται στο βιβλίο και ολοκληρη η επιστολή του Ινδιάνου Αρχηγού προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Franklin Pierce το 1855…

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Βουρβουλακιάζει η προπαγάνδα των ανθελλήνων «δικαιωματάκηδων» στα σχολικά βιβλία όλων των βαθμίδων κι αυτό έγινε με ευθύνη των δεξιών κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας από το 2004 μέχρι το 2009, αλλά και επί Σαμαροβενιζέλων το 2012 – 2014. Η Αριστερά πίεζε και η Δεξιά αποδεχόταν τους όρους της Αριστεράς. Όπως ο «Εθνάρχης» Καραμανλής παρέδωσε τα Πανεπιστήμια στους μπολσεβίκους, έτσι και ο ανεψιός του ο μπουχέσας παρέδωσε τα σχολικά βιβλία στην προπαγάνδα των «δικαιωματάκηδων» για να αγαπήσους τα παιδιά τους ισλαμιστές εισβολείς. Μιλάμε για φρίκη…
« Προηγουμενη
Επομενη »