Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μήνυμα σε Ελλάδα και Κύπρο «Eτοιμαζόμαστε για πόλεμο» η Τουρκική Άσκηση «Blue Homeland»...Γράφει η Yeni Safak

Eτοιμαζόμαστε για πόλεμο εντατικά και θα χρησιμοποιήσουμε το σύστημα στην Άσκηση «Blue Πατρίδα-2019» ασκήσεις Αεροναυτικών Δυνάμεων ό...


Eτοιμαζόμαστε για πόλεμο εντατικά και θα χρησιμοποιήσουμε το σύστημα στην Άσκηση «Blue Πατρίδα-2019» ασκήσεις Αεροναυτικών Δυνάμεων όπου , ο στρατός η Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό θα εκτεθούν απο την Τουρκία σε πιθανά σενάρια πολέμου σε αποτρεπτική δύναμη.




Οι Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις προετοιμάζονται για μια τεράστια Άσκηση σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. Η άσκηση αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία μάχης του Πολεμικού ναυτικού του λεγόμενου «Blue Homeland».

Μήνυμα σε Ελλάδα και την ελληνική Κυπριακή διοίκηση έστειλε υπουργός Άμυνας Hulusi Akar κατά της απόπειρα «εισβολής» της Διοίκησης, ή της κυριαρχία του τόπου της Τουρκίας στις Θάλασσες της «Γαλάζιας χώραςς των 462000 χιλιομέτρων,»

Το «Blue Homeland Drill», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή όλων των στοιχείων της Διοίκησης των Ναυτικών Δυνάμεων, καθώς και μερικά στοιχεία από τις Αεροπορικές και Ειδικές Δυνάμεις.

Ετοιμαζόμαστε για πόλεμο εντατικά και θα χρησιμοποιήσουμε το σύστημα στην Άσκηση «Blue Πατρίδα-2019» ασκήσεις Αεροναυτικών Δυνάμεων όπου , ο στρατός η Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό θα εκτεθούν απο την Τουρκία σε πιθανά σενάρια πολέμου σε αποτρεπτική δύναμη.

Η άσκηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, κατά της ελληνικής και την ελληνοκυπριακή διοίκησης , συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων αμφιλεγόμενων περιοχών.