Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ... Διαμαρτυρία αύριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών στην Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας...


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στην Θεσσαλονίκη.




Ο κ. Παυλόπουλος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί απογευματινή συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 19:00 και θα δώσει το παρόν. Έξω απο το Μεγάρο Μουσικης δίνουν ραντεβού πολίτες για να διαμαρτυρηθούν κατά της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών. Το κάλεσμα έγινε διαδυκτιακά απο την σελίδα της ομάδας Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία Θεσσαλονίκης στο Facebook.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Αξιότιμε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλε.

Γνωρίζετε πολύ καλά και έχετε ο ίδιος δηλώσει, πως η Ελλάδα αποτελεί την μόνη νησίδα περιφερειακής σταθερότητας σε μια ευρύτερη περιοχή που κατακλύζεται από την δράση δυνάμεων αναθεωρητικών, που επιμένουν σε αλυτρωτικές βλέψεις ικανές να πυροδοτήσουν ένα ντόμινο αλλαγής συνόρων. Ως Πρώτος Πολίτης αυτής της χώρας, έχετε καθήκον να αποτρέψετε αυτόν τον κίνδυνο,με την κύρωση αυτής της συμφωνίας . Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί μια τέτοια εξέλιξη βάζει σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη και την επιβίωση της χώρας, καθώς και των μελλοντικών γενεών που θα κληθούν να ζήσουν σε εποχές σκοτεινές»