Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

- ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ...: «Ρουκέτες» Καμμένου κατά Βούτση: Ο γιος του να είναι εκτός φυλακής και να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας

«Κατά καιρούς μου έχει επιτεθεί ο κ. Βούτσης», είπε ο Πάνος Καμμένος. «Τον ενοχλεί να αναφέρομαι στην υπόθεση Κουφοντίνα» Σκληρή επίθεση ...


«Κατά καιρούς μου έχει επιτεθεί ο κ. Βούτσης», είπε ο Πάνος Καμμένος. «Τον ενοχλεί να αναφέρομαι στην υπόθεση Κουφοντίνα»
Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε μέσα από την συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο Πάνος Καμμένος εναντίον του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.





Όταν ερωτηθείς ο κ. Καμμένος, για το αν ο πρωθυπουργός επηρεάστηκε από συντρόφους του που δεν ήθελαν τη συνέχεια της κυβερνητικής σύμπραξης, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός δεν επηρεάστηκε, σημείωσε όμως ότι υπάρχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι τη συνεργασία.

«Κατά καιρούς μου έχει επιτεθεί ο κ. Βούτσης», είπε ο Πάνος Καμμένος. «Τον ενοχλεί να αναφέρομαι στην υπόθεση Κουφοντίνα. Και δεν μπορεί να είναι ο γιος του έξω από τη φυλακή και να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας».

Ο τέως υπουργός Αμυνας επιτέθηκε και σε άλλους πλην του προέδρου της Βουλής, όπως για παράδειγμα τον πρώην υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη. «Δεν με θέλει ο Βούτσης και άλλοι. Και ο Φίλης», είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας: «Τον ενοχλούσαν οι απόψεις μου για την εκκλησία και τις παρελάσεις. Ξέρετε πόσες φορές ήθελαν να περάσουν περίεργες απόψεις για τους αρνητές στράτευσης στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας;».