Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ...!!! Ελληνικό εστιατόριο της Μελβούρνης «βαφτίζει» σουβλάκι με το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά!

Το όνομα του μεγάλου Στέφανου Τσιτσιπά σε ένα σπέσιαλ... σουβλάκι, αποφάσισε να δώσει ένα μεγάλο ελληνικό εστιατόριο της Μελβούρνης! Π...


Το όνομα του μεγάλου Στέφανου Τσιτσιπά σε ένα σπέσιαλ... σουβλάκι, αποφάσισε να δώσει ένα μεγάλο ελληνικό εστιατόριο της Μελβούρνης!




Πρόκειται για το κατάστημα Stalactites (Σταλακτίτες), της Μελβούρνης, στο οποίο γευμάτισε ο Ελληνας τενίστας προτού ξεκινήσει το τουρνουά.
«Ναι, θα αποκτήσει το δικό του σουβλάκι» δήλωσε στο TheAge η Νικόλ Παπασάββα, διευθύντρια του εστιατορίου. «Είπαμε ότι θα “βαφτίσουμε” ένα σουβλάκι προς τιμήν του, αν τα πήγαινε καλά όπως ο Μάρκος (σ.σ. Παγδατής)» τόνισε η κυρία Παπασάββα και προσέθεσε:




«Ο Στέφανος είχε φάει εδώ προ του τουρνουά, όμως δεν τον έχουμε δει από τότε. Προφανώς θα έχει πιεσμένο πρόγραμμα λόγω προπονήσεων, όμως θα θέλαμε να τον καλέσουμε εδώ για να διαλέξει ο ίδιος τις γεύσεις που θα έχει το “πιάτο” του. Μπορεί να το τυλίξει και ο ίδιος αν θέλει!» συμπλήρωσε η Νικόλ Παπασάββα.

Το συγκεκριμένο εστιατόριο επισκεπτόταν καθημερινά ο Μάρκος Παγδατής, κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

«Ηταν πολύ συγκεκριμένος για το τί θα περιείχε στο σουβλάκι που ονομάσαμε προς τιμήν του. Ζήτησε χαλούμι και πατάτες, για να τιμήσει την πατρίδα του, την Κύπρο» τόνισε η κυρία Παπασάββα.