Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νύχτα τρόμου έξω από περίπτερο για τη Σαμπρίνα!

Αγρια περιπέτεια για την εκρηκτική τραγουδίστρια στα καλά καθούμενα Από τον Θάνο Μακρογαμβράκη espressonews Εφιαλτικές στιγμές σε κεντ...


Αγρια περιπέτεια για την εκρηκτική τραγουδίστρια στα καλά καθούμενα

Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη espressonews

Εφιαλτικές στιγμές σε κεντρικό σημείο της Νέας Σμύρνης βίωσε η εκρηκτική τραγουδίστρια των 90s Σαμπρίνα Τσερκάνου, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης έπεσε θύμα θρασύτατων ληστών, οι οποίοι της επιτέθηκαν και της άρπαξαν το πορτοφόλι.

Την αποκάλυψη για την περιπέτειά της έκανε η τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο facebook, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιήσει τους διαδικτυακούς φίλους της, ώστε να είναι πιο προσεκτικοί και υποψιασμένοι όπου κι αν βρίσκονται.

Οπως εξήγησε η τραγουδίστρια λίγες ώρες αργότερα στην «Espresso», τίποτα δεν προμήνυε ότι κάτι κακό θα της συνdέβαινε, δεδομένου ότι, αν και ήταν 2 τα ξημερώματα, στο σημείο υπήρχε αρκετός κόσμος συγκεντρωμένος.

Στη Νέα Σμύρνη




«Ημουν στο αυτοκίνητό μου, όταν σταμάτησα σε κεντρικό σημείο της Νέας Σμύρνης για να αγοράσω τσιγάρα λίγο πριν πάω στο σπίτι μου. Πάρκαρα κανονικά το αυτοκίνητό μου και κατέβηκα, ευτυχώς κρατώντας μόνο το πορτοφόλι μου, όταν εκεί που δεν το περίμενα δέχτηκα επίθεση από δύο άτομα, τα οποία μου το άρπαξαν και άρχισαν να τρέχουν. Τα έχασα, δεν ήξερα τι να κάνω και πώς να αντιδράσω. Το μόνο που σκέφτηκα από τον φόβο μου και την τρομάρα ήταν να μπω και πάλι στο αμάξι, κοιτώντας αποσβολωμένη» ανέφερε η Σαμπρίνα και πρόσθεσε: «Ωσπου να βάλω μπροστά και να φύγω από εκεί όπου βρισκόμουν, είδα τα δύο αυτά άτομα συν ακόμα ένα να τρέχουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Δεν κατάλαβα τι και πώς, και είδα τον περιπτερά στον οποίο εγώ πήγαινα μέσα στο αίματα. Είχαν πιάσει δευτερόλεπτα μετά από μένα εκείνον, τον είχαν βγάλει από την πλαϊνή πλευρά του περιπτέρου και τον είχαν χτυπήσει στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τρέχουν τα αίματα. Σοκαρίστηκα, κατέβηκα και μίλησα στον άνθρωπο, για να δω αν θέλει κάτι. Από την κουβέντα διαπιστώσαμε πως μας επιτέθηκαν τα ίδια άτομα».

Μια παρόμοια περιπέτεια έζησε στην ίδια περιοχή, όπου και μένουν, και μάλιστα το μεσημέρι της Δευτέρας, και η μητέρα της τραγουδίστριας.

Μόλις διάβασαν την ανάρτηση της Σαμπρίνας οι φίλοι και θαυμαστές της σύσσωμοι της απάντησαν, με τους περισσότερους να εκφράζουν τη συμπαράστασή τους για όσα βίωσε τα ξημερώματα της Τρίτης και άλλους να της αναφέρουν τις δικές τους περιπέτειες με τους ληστές των δρόμων.

Χαρακτηριστικά, αρκετοί ήταν εκείνοι που στις αναρτήσεις τους επισήμαναν πως πλέον αισθάνονται ιδιαίτερα ανασφαλείς όταν κυκλοφορούν στον δρόμο όλες τις ώρες της ημέρας.