Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δυο ανήλικοι ρήμαξαν εννέα σχολεία στη Λάρισα!

Οι δράστες, ηλικίας 15 και 16 ετών, έκλεβαν χρήματα και είδη διατροφής Σημαντικές ζημιές σε εγκαταστάσεις και υλικά προκαλούσαν οι δυο πιτ...


Οι δράστες, ηλικίας 15 και 16 ετών, έκλεβαν χρήματα και είδη διατροφής
Σημαντικές ζημιές σε εγκαταστάσεις και υλικά προκαλούσαν οι δυο πιτσιρικάδες που εισέβαλαν εδώ και ένα μήνα σε συνολικά εννέα σχολικά κτίρια και τα κυλικεία τους στην πόλη της Λάρισας, από τα οποία έκλεβαν χρήματα και είδη διατροφής!




Οι εννέα διαρρήξεις, που είχαν αρχίσει στις 6 Δεκεμβρίου, εξιχνιάστηκαν από τους άνδρες της Ασφάλειας και μετά την τελευταία -που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής- συνελήφθησαν οι δράστες ηλικίας 15 και 16 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορές. Μαζί με τους δυο πιτσιρικάδες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και δύο από τους γονείς τους που συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Αλλά και στην Κατερίνη, εξιχνιάστηκαν δυο κλοπές που είχαν γίνει πριν από τέσσερα ολόκληρα χρόνια στο ίδιο σχολείο! Στην πρώτη, το Νοέμβριο του 2014, δράστης ήταν ένας 25χρονος Έλληνας που διέρρηξε την αποθήκη του σχολείου και άρπαξε αντικείμενα αξίας 150 ευρώ. Την δεύτερη είχε διαπράξει ο ίδιος μαζί με έναν 20χρονο Έλληνα το Μάρτιο του 2015, όταν διέρρηξαν το κυλικείο του ίδιου σχολείου και «σήκωσαν» διάφορα προϊόντα αξίας 150 ευρώ.

Άγνωστοι «θεριακλήδες» διέρρηξαν το περίπτερο ενός 53χρονου στο Μεσολόγγι τα ξημερώματα της Παρασκευής και άρπαξαν από το εσωτερικό πλήθος πακέτα τσιγάρων και 200 ευρώ. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ερευνούν την κλοπή, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων.