Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Όλγα Γεροβασίλη είναι σίγουρη... «Θα πάρουμε την απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή»

Όπως είπε ωστόσο «πέρασαν οι εποχές των απόλυτων πλειοψηφιών»Την βεβαιότητά της ότι ο υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή, εξέφρασε μιλ...


Όπως είπε ωστόσο «πέρασαν οι εποχές των απόλυτων πλειοψηφιών»Την βεβαιότητά της ότι ο υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή, εξέφρασε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.




«Πιστεύω ότι υπάρχει απόλυτή πλειοψηφία στο ελληνικό κοινοβούλιο και θα φανεί στη Βουλή», τόνισε αναφερόμενη στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης που θα ζητήσει από το Ελληνικό Κοινοβουλίου, ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Όπως είπε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, «αφού πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση θα συνεχίσει με βάση το Σύνταγμα με προοπτική τις εκλογές στο τέλος της τετραετίας».

«Πέρασαν οι εποχές των απόλυτων πλειοψηφιών», ανέφερε, λέγοντας ότι «αυτό που λέει η Αριστερά είναι ότι οι συνεργασίες, οι έντιμες, σε προγραμματική βάση, μπορούν να δώσουν διέξοδο».

«Όπως πάντα έτσι και τώρα, με καθαρές γραμμές ζητάει ο πρωθυπουργός στήριξη στο ελληνικό κοινοβούλιο και μέσα στα όρια του συντάγματος θα κινηθούν όλες οι διαδικασίες. Η χώρα έχει ανάγκη να προχωρήσει και θα προχωρήσει. Υπάρχει ένα πολύ σημαντικό έργο που πρέπει να γίνει», ανέφερε η κυρία Γεροβασίλη.