Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ενές Καντέρ: Δεν πάω στο Λονδίνο να παίξω γιατί θα με δολοφονήσει ο ψυχάκιας Ερντογάν

Ο διάσημος Τούρκος μπασκετμπολίστας Ενές Καντέρ, που ζει και παίζει στην Αμερική, είναι ένας από τους πιο σκληρούς επικριτές του Ρετζέπ Ταγ...


Ο διάσημος Τούρκος μπασκετμπολίστας Ενές Καντέρ, που ζει και παίζει στην Αμερική, είναι ένας από τους πιο σκληρούς επικριτές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο 26χρονος άσος έχει πολλές μιλήσει εναντίον του Τούρκου προέδρου, τον κατηγορήσει δημοσίως για καταπάτηση των ατομικών δικαιωμάτων, για παράνομη κράτηση πολιτικών αντιπάλων και παραβίαση των νόμων.




Παράλληλα, θεωρείται ως ένας από τους υποστηρικτές του Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος είναι αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ και κατηγορείται από το ισλαμικό καθεστώς ως βασικός «υπαίτιος» για το πραξικόπημα στη χώρα.

Οι Νικς θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για τον αγώνα με τους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, ο Καντέρ δεν θα ταξιδέψει μαζί με τους συμπαίκτες του στην αγγλική πρωτεύουσα, καθώς φοβάται για τη ζωή του, όπως ο ίδιος είπε με σχετικές του δηλώσεις.

«Δυστυχώς, δεν πρόκειται να πάω εξαιτίας αυτού του μανιακού τρελού, του Τούρκου προέδρου.

»Υπάρχει περίπτωση να με δολοφονήσουν εκεί πέρα. Γι’ αυτό ζήτησα ακρόαση από τη διοίκηση. Δεν θα πάω», τόνισε ο μέχρι πρότινος διεθνής παίκτης, του οποίου ο πατέρας (γιατρός και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Αδριανούπολης) συνελήφθη και κρατήθηκε από τις Αρχές της Τουρκίας.

«Είναι πολύ λυπηρό που όλα αυτά επηρεάζουν την καριέρα μου και το μπάσκετ, διότι θέλω να είμαι εκεί έξω και να βοηθάω την ομάδα μου να νικήσει.

»Αλλά, εξαιτίας αυτού του σχιζοφρενούς τύπου, του μανιακού ή δικτάτορα, δεν μπορώ να πάω εκεί για να κάνω απλώς τη δουλειά μου.

»Έχουν πολλούς κατασκόπους εκεί και μπορούν να με δολοφονήσουν εύκολα. Θα είναι μια άσχημη κατάσταση».