Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ... Σκληροπυρηνικοί και ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ Κουκουέδες όλη η οικογένεια του Ναυάρχου Αποστολάκη...!!!

Να μη το ξεχάσω, γιατί όλοι το κρύβουν εδώ και 8 μέρες: Από κομμουνιστικότατη οικογένεια της Κρήτης κατάγεται ο νέος υπουργός Αμύνης, Να...


Να μη το ξεχάσω, γιατί όλοι το κρύβουν εδώ και 8 μέρες: Από κομμουνιστικότατη οικογένεια της Κρήτης κατάγεται ο νέος υπουργός Αμύνης, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης. Είναι το 10ο και τελευταίο παιδί μιάς Ρεθυμνιώτικης οικογένειας από το Γεράνι, με 6 αγόρια και 4 κορίτσια.




Ο Αποστολάκης είναι ο «βενιαμίν» και όλα τα αδέρφια του ψηφίζουν Αριστερά κόμματα. Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου («Σκάϊ») βγήκε ένας αδερφός του Ναυαρχου και δήλωσε με υπερηφάνεια πως ψηφίζει ΚΚΕ!..

Αφού έπλεξε το εγκώμιο του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ Μήτσου Κουτσούμπα, ο αδελφός του υπουργού Αμύνης δήλωσε πώς αν ο Ναύαρχος κατέβει υποψήφιος με τον Σύριζα στις προσεχείς Εκλογές, ΔΕΝ πρόκειται να τον ψηφίσει!..

ΕΡΩΤΩ: Αν έβγαινε ο αδελφός ενός υπουργού και δήλωνε πως ψηφίζει Χρυσή Αυγή, δεν θα γινόταν χαμός στην Ελλάδα; Τώρα που ο αδελφός του Ναυάρχου Αποστολάκη δήλωσε φανατικός κομμουνιστής, όλοι οι δημοσιογράφοι «το θάψανε» με το επιχείρημα ότι το φρόνημα είναι ελεύθερο…  Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"