Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕΙ…

Αποφασισμένο για την τελική επίθεση στην Μακεδονία μας εμφανίζεται όλος ο εγχώριος συρφετός του ανθελληνισμού, για να την ξεπουλήσει. Έτ...


Αποφασισμένο για την τελική επίθεση στην Μακεδονία μας εμφανίζεται όλος ο εγχώριος συρφετός του ανθελληνισμού, για να την ξεπουλήσει. Έτσι λοιπόν την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής θα μαζευτεί όλο το προδοταριό, σε προπαγανδιστική εκδήλωση για την συμφωνία των Πρεσπών!




Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο Τσίπρας ο οποίος θα πραγματοποιήσει χαιρετισμό, με το πρώτο πάνελ να συμπληρώνουν ο Μιχάλης Σταθόπουλος, ο Νίκος Μαραντζίδης, ο Κωστής Παπαϊωάννου και ο Αντώνης Λιάκος και συντονιστή τον Χρήστο Μαχαίρα! Στο δεύτερο πάνελ θα βρίσκονται ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Νίκος Μπίστης, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Σπύρος Δανέλλης και ο Σωτήρης Βαλντέν (έγραφε για τον λεγάμενο σε πρόσφατο φύλλο του ο «Στόχος»). Συντονιστής θα είναι ο Παναγιώτης Παναγιώτου.

Την εκδήλωση οργανώνουν ο Παναγιώτης Παναγιώτου, ο Ηλίας Νικολακόπουλος, ο Μιχάλης Σαμπατακάκης, η Άννα Παπαδημητρίου-Τσάτσου και η Άννα Αναγνωστοπούλου. Τα ονόματα τα βλέπετε… Όλοι τους γνωστοί και μη εξαιρετέοι για τις απόψεις τους. Κρατήστε τα και αποστηθίστε τα για να μην τε ξεχάσετε ποτέ!