Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ Η ΕΛ.ΑΣ. - Παρουσιάζεται ως καθηγητής Ψυχολογίας, θεραπευτής και ερευνητής αλλά φέρεται να κατέχει μόνο απολυτήριο Δημοτικού... ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ...!!

Ποινική δίωξη για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατ'εξακολούθηση με συνολική όφελος ή συνολική ζημία άνω των 30.000 ευρώ καθώς και για έκ...


Ποινική δίωξη για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατ'εξακολούθηση με συνολική όφελος ή συνολική ζημία άνω των 30.000 ευρώ καθώς και για έκθεση κατά συρροή, από την οποία προέκυψε και βαριά βλάβη στην υγεία παθόντος και για παραβίαση ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά συρροή ασκήθηκε στον 61χρονο Γιώργο Πασχαλίδη από το Αιγίνιο της Πιερίας, ο οποίος παρουσιάζεται ως θεραπευτής και ερευνητής.




Τα στοιχεία του κ. Πασχαλίδη του Δήμου και της Δέσποινας γεννηθέντα το 1957 στο Αιγίνιο Πιερίας, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της ιστοσελίδας του (georgepaschalidis.gr) δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 29-05-2019, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στην αποκάλυψη νέων μαρτύρων και τον εντοπισμό άλλων παθόντων έκθεσης ή και απάτης, αλλά και την αποτροπή τυχόν τέλεσης των αναφερόμενων αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388349 και 2310-388353. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Ποιος είναι ο Γιώργος Πασχαλίδης

Στην προσωπική του ιστοσελίδα ο κ.Πασχαλίδης υποστηρίζει πως έχει ανακαλύψει το μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis, για το οποίο έχει βραβευτεί, και πως πλέον είναι καθηγητής Ψυχολογίας του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis της Ιδιωτικής Ρώσικης Ακαδημίας Νοοσφαιρικής Εκπαίδευσης. Μάλιστα, κατά καιρούς έχουν υπάρξει δημοσιεύματα από ηλεκτρονικά μέσα, ακόμα και από μεγάλα ΜΜΕ για τον κ.Πασχαλίδη και τα επιτεύγματα, που επικαλούνταν ο ίδιος, στον χώρο της επιστήμης και τις βραβεύσεις του από βαρυσήμαντους οργανισμούς.

Σύμφωνα, πάντως, με την έρευνα του ellinikahoaxes.gr, ο κ.Πασχαλίδης έχει μόνο απολυτήριο Δημοτικού. Αφού εργάστηκε ως  ηλεκτροσυγκολλητής, χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων, γεωργός, μαραγκός κτλ., το 2002 είχε μία στγμή «επιφοίτησης» στον Όλυμπο και στη συνέχεια άρχισε να «θεραπεύει» ασθενείς με θαυματουργό τρόπο (ψωρίαση, παραπληγία).

voria.gr