Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...: Ο Καμμένος κάρφωσε την Κουντουρά: Ξέχασε το κινητό στον αστυνομικό της

parapolitikaΣτην Έλενα Κουντουρά και τον Βασιλη Κόκκαλη έστρεψε κατά κύριο λόγο τα βέλη του ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συνέντευξ...


parapolitikaΣτην Έλενα Κουντουρά και τον Βασιλη Κόκκαλη έστρεψε κατά κύριο λόγο τα βέλη του ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε μετά τη συνάντησή του με τον Αλεξη Τσίπρα.

Στη συνάντηση αυτή ο Πάνος Καμμένος ζήτησε να αποχωρήσουν όσοι υπουργοί προέρχονται από τους ΑΝΕΛ με τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει μετά ότι θα κάνει δεκτές τις παραιτήσεις τους, αν αυτές υπάρξουν.




Οι δύο υπουργοί που είναι και βουλευτές είναι η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης, για τους οποίους διευκρίνισε ότι ακόμα δεν έχουν καταστήσει σαφείς τις προθέσεις τους, τόσο για την παραμονή τους στο υπουργείο, όσο και για την ψήφο εμπιστοσύνης τους στην κυβέρνηση.

Για την Έλενα Κουντουρά μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος ήταν ιδιαίτερα δηκτικός αφού τόνισε ότι λείπει συνεχώς το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να μην έχουν μιλήσει προσθέτοντας όμως ότι «ξέχασε το κινητό της στον αστυνομικό της».

Για όσους πάντως δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ή παραμείνουν στο υπουργείο τους, ο Πάνος /Καμμένος ανακοίνωσε ότι τους περιμένει διαγραφή.