Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΚΛΑΙΓΑΜΕ από τα ΓΕΛΙΑ... ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΑΙΓΑΜΕ για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Καμμένος: «Ο Τσίπρας με πρόδωσε δυό φορές για το Σκοπιανό»

Να “απασφαλίζει” δείχνει ο Πάνος Καμμένος, μόλις λίγες μέρες μετά την παραίτησή του από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την αποχώρησή το...


Να “απασφαλίζει” δείχνει ο Πάνος Καμμένος, μόλις λίγες μέρες μετά την παραίτησή του από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την αποχώρησή του από την κυβέρνηση.

Σε συνέντευξή του στο “Βεργίνα Τηλεόραση” ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ δηλώνει “προδομένος” από τον Αλέξη Τσίπρα διότι δεν του είπε την αλήθεια δύο φορές όταν αρχικά ήταν να συζητηθεί αρχικά το θέμα της Συμφωνίας α) μετά τις εκλογές και δεν έγινε και β) όταν ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι θα ξαναδούν το θέμα το Μάρτιο και έρχεται τώρα στη Βουλή.




Αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών ο Πάνος Καμμένος την χαρακτήρισε “κουρελόχαρτο” και “διάτρητη” αφού όπως είπε καταργεί το erga omnes και δεν έχει επικύρωση από τον Πρόεδρο των Σκοπίων.

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι η συμφωνία θα σταματήσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ακόμη κι αν περάσει από Σκόπια και Ελλάδα, ενώ ισχυρίστηκε ότι “η Συμφωνία Κοτζιά που υπογράφηκε στις Πρέσπες δεν είναι ίδια με αυτή που έρχεται προς ψήφιση στην ελληνική Βουλή“.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε απαξιωτικά για τον Νίκο Κοτζιά αποκαλώντας τον “διακινητή της τσάντας του Γιωργάκη”, ενώ επανέλαβε τους ισχυρισμούς του για “χρηματισμό πολιτικών από τον Ίδρυμα Σόρος” με 25 δισεκατομμύρια.

Ο Πάνος Καμμένος άφησε αιχμές και εναντίον του Προκόπη Παυλόπουλου, λέγοντας πως “έχει προσωπική ευθύνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Εγώ τον συνάντησα και του είπα ότι δεν συμμετέχω πλέον ως Κυβερνητικός Εταίρος και ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη. Περιμένω την απάντησή του”.

“Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πάρει τις 151 ψήφους που θέλει η Κυβέρνηση και αυτή η πιθανότητα οφείλεται στους ΑΝΕΛ”, είπε ακόμη για την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή, ενώ κάλεσε τον κ. Ζουράρι “εάν είναι ο 151ος που θα ψηφίσει τη Συμφωνία, πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά”.