Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στο ψυχιατρείο η μητέρα της Ζέμπερη για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της...

espressonewsΟ χαμός του παιδιού της με έναν βάναυσο τρόπο, ο ανακριτικός και στη συνέχεια ο δικαστικός μαραθώνιος, κατά τη διάρκεια του οπο...


espressonewsΟ χαμός του παιδιού της με έναν βάναυσο τρόπο, ο ανακριτικός και στη συνέχεια ο δικαστικός μαραθώνιος, κατά τη διάρκεια του οποίου βρισκόταν πρόσωπο με πρόσωπο με...

...τον καταδικασμένο για τη δολοφονία της κόρης της δεν θα άφηναν περιθώρια αντοχών και στον πιο ψύχραιμο. Πόσο μάλλον στην ίδια τη μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, που κατέρρευσε ψυχολογικά και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε κλινική.




Η Γεωργία Ζέμπερη, που επί μήνες συγκλόνιζε το πανελλήνιο αναζητώντας απαντήσεις για την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, συσσώρευσε μέσα της ένα ασήκωτο φορτίο που επιδείνωσε ραγδαία την υγεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η χαροκαμένη μάνα διακομίστηκε στην ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται, και της παρέχεται η απαραίτητη ιατρική βοήθεια για να στηριχθεί ψυχολογικά ώστε να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να ξαναβρεί δυνάμεις, καθώς δεν έχει φτάσει ακόμη στο τέλος του ο δύσκολος και απευκταίος για κάθε γονέα αγώνας της.

Η Δώρα Ζέμπερη




Η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου περιέγραψε στην «Espresso» αυτές τις δύσκολες ώρες της Γεωργίας Ζέμπερη: «Η κυρία Ζέμπερη έχει καταρρεύσει ψυχολογικά, ιδιαίτερα μετά το τέλος της πρωτόδικης διαδικασίας, και νοσηλεύεται. Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση προς όλους να σεβαστούν την κατάστασή της και την προσπάθεια που κάνουν τα δύο παιδιά της να τη βοηθήσουν να ξανασταθεί στα πόδια της».

Η κυρία Παναγοπούλου, που έχει υπερβεί τον ρόλο του δικηγόρου σε αυτή την υπόθεση και στέκεται στήριγμα στη μητέρα και στα δύο αδέλφια της αδικοχαμένης Δώρας, γνωρίζει καλά τη δύσκολη κατάσταση της οικογένειας. Χαρακτηριστικά είχε πει παλαιότερα ότι «μαζί με τη Δώρα δολοφονήθηκε και η οικογένειά της».

Υπενθυμίζεται ότι και τον περασμένο Ιούλιο, κατά τη διάρκεια της δίκης στο Μεικτό Ορκωτό Αθηνών με κατηγορούμενο τον Μανώλη Εσσατζανιάν-Σοροπίδη, που καταδικάστηκε σε δις ισόβια χωρίς κανένα ελαφρυντικό, η Γεωργία Ζέμπερη είχε καταρρεύσει ξανά μη αντέχοντας την αφόρητη πίεση που βίωνε και είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Και ο «γολγοθάς» για τη μητέρα που θρηνεί το παιδί της δεν έχει τελειώσει, αφού στις 5 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί η έφεση που είχε υποβάλει η υπεράσπιση και θα πρέπει να βρει τη δύναμη να ξαναβρεθεί απέναντι στον καταδικασμένο ως δολοφόνο του παιδιού της στην αίθουσα του Εφετείου.