Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΩΠΑ ΡΕ... ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ; Νεαρός αλλοδαπός διέρρηξε εννέα οχήματα στο Ηράκλειο

Είχε αρπάξει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 2.000 ευρώ Σχεδόν ...


Είχε αρπάξει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 2.000 ευρώ




Σχεδόν ένα χρόνο μετά το μπαράζ διαρρήξεων που είχε διαπράξει σε οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου στην Κρήτη, ταυτοποιήθηκε ο δράστης που ήταν ένας νεαρός μετανάστης. Ήδη εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις και ερευνάται αν συνέχιζε την δράση του.

Χάρη στην αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, κατάφεραν να συνδέσουν τον 23χρονο αλλοδαπό με τις εννέα διαρρήξεις που είχαν γίνει σε σταθμευμένα οχήματα από το Φεβρουάριο ως και το Μάρτιο του 2018, με λεία χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 2.000 ευρώ.

Ο 23χρονος μετανάστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Όμως, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να διαλευκάνουν πλήρως την παράνομη δράση του.