Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ: Σταθμεύουν παράνομα και βγάζουν τις πινακίδες για να... γλιτώσουν την κλήση

Σε όχι και ιδιαίτερα νόμιμα κόλπα καταφεύγουν κάποιοι οδηγοί στη Θεσσαλονίκη για να μπορούν να σταθμεύουν παράνομα τα αυτοκίνητά τους, α...


Σε όχι και ιδιαίτερα νόμιμα κόλπα καταφεύγουν κάποιοι οδηγοί στη Θεσσαλονίκη για να μπορούν να σταθμεύουν παράνομα τα αυτοκίνητά τους, αποφεύγοντας τις κλήσεις της Τροχαίας.

Ξεβιδώνουν τις πινακίδες του αυτοκινήτου τους, τις κρύβουν στο πορτ μπακάζ και τις επανατοποθετούν όταν θελήσουν να κυκλοφορήσουν ξανά.







Το φαινόμενο βρισκόταν σε έξαρση πριν από περίπου δύο χρόνια, αλλά έκανε πάλι την εμφάνισή του στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα σε δρόμους και στενά που ισχύει το νέο σύστημα στάθμευσης.




Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας εντοπίζονται συνεχώς αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες παρκαρισμένα σε θέσεις μονίμων κατοίκων. “Τις αφαιρούν και μετά τις επανατοποθετούν για να μην μπορεί ο δημοτικός αστυνομικός να βεβαιώσει παράβαση. Ορισμένοι σβήνουν και τον αριθμό πλαισίου του οχήματος”, σημείωσε ο προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας και πρόσθεσε:

“Αν ο δημοτικός αστυνομικός δεν έχει αριθμό πλαισίου ή αριθμό κυκλοφορίας, δεν μπορεί να βεβαιώσει την παράβαση. Ενημερώνουμε την Τροχαία, η οποία είτε θα σηκώσει το όχημα με γερανό, είτε θα ξεκινήσει την ποινική διαδικασία για απόκρυψη στοιχείων”.

( enikos.gr με πηγή πληροφοριών: Espresso)