Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η διάσωση του καλού… στρατιώτη Πάνου: Πως το Μαξίμου σχεδιάζει να σώσει τους ΑΝΕΛ

Παρασκηνιακές διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη στο Μαξίμου, προκειμένου η κυβέρνηση να μην χρεωθεί την διάλυση του κόμματος του πρώην κ...


Παρασκηνιακές διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη στο Μαξίμου, προκειμένου η κυβέρνηση να μην χρεωθεί την διάλυση του κόμματος του πρώην κυβερνητικού του εταίρου, Πάνου Καμμένου, μετά και την αποχώρηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου.





Το Μαξίμου λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα του Πάνου Καμμένου, που ήδη έχει προειδοποιήσει για σχέδιο αποστασίας με ευθύνη της κυβέρνησης, αποφεύγει να τραβήξει στα άκρα την ρήξη που μπορεί να φέρει στο φως νέες δυσάρεστες αποκαλύψεις, και ήδη καταστρώνει plan B για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηχανισμός του Μαξίμου έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να πείσει τον Υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ που διαδέχεται τον κ. Παπαχριστόπουλο, να παραιτηθεί του δικαιώματος του και τη θέση του να πάρει η Ελένη Σκλαβενίτη (4η στη λίστα του ψηφοδελτίου του Σεπτεμβρίου).

Με αυτό το win – win σύστημα, μένουν όλοι ευχαριστημένοι, καθώς ο Πάνος Καμμένος θα διασώσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του, ενώ οι κ.κ. Παπαχριστόπουλος και Κουίκ, είναι σχεδόν βέβαιο, ότι θα βρεθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.