Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ... Απαγόρευση εκδήλωσης για την Μακεδονία - Η λογοκρισία ξεκίνησε ...

Από το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Το Πολεμικό Μουσείο, υπαγόμενο στο Υπουργεί...


Από το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Πολεμικό Μουσείο, υπαγόμενο στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αιφνιδίως και ξεδιάντροπα επικαλούμενο «λόγους ασφαλείας» αρνήθηκε την παραχώρηση αίθουσας για την προγραμματισμένη εκδήλωση «Μακεδονία Μία Και Ελληνική», με διοργανωτές το International Hellenic Association και τις Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Πολεμικού Ναυτικού και Πολεμικής Αεροπορίας υπό την αιγίδα των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου.




Δυστυχώς, αυτά είναι τα άμεσα αποτελέσματα μίας μυστικής και προδοτικής για την Ελλάδα, διαπραγμάτευσης των Τσίπρα και Κοτζιά. Παρέδωσαν την πλήρη και αποκλειστική νομή της Μακεδονίας στα Σκόπια και τους συμμάχους τους, αφαιρώντας παράλληλα τον όρο «Μακεδονία» από την ελληνική γλώσσα και απαγορεύοντας την χρήση του ανεξαιρέτως, από επίσημους, δημόσιους και θεσμικούς φορείς και υπηρεσίες αλλά και κάθε ιδιωτική οντότητα. Επέλεξαν τη φίμωση, τη λογοκρισία και τη βίαιη καταστολή.

Η απόλυτη κατάντια, μία κατ’ όνομα Ελληνική κυβέρνηση να προσπαθεί να μας εξαναγκάσει να σταματήσουμε να μιλάμε για την ιστορία, τον πολιτισμό και τους προγόνους μας.

Σειρά θα έχουν η ενεργή παραποίηση και η προσπάθεια αφαίρεσης του όρου Μακεδονία από τη συλλογική μνήμη, με απαγόρευση του εμβατηρίου «Μακεδονία Ξακουστή» σε εορτές και εθνικές επετείους και μετονομασία του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, του Διεθνούς Αερολιμένος Μακεδονία, του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων κλπ. Ο όρος «Μακεδονία» πλέον θα αποδομείται και θα υποβαθμίζεται ενεργά, συστηματικά και με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο.

Το μόνο που απομένει να πράξει η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι να εγκρίνει στις εγκαταστάσεις του εκδηλώσεις για τη Συμφωνία της Βάρκιζας, την Κυβέρνηση του Βουνού και τον Άρη Βελουχιώτη.

Η Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση με την δύναμη του Ελληνικού λαού θα ακυρώσει την εν λόγω συμφωνία έχοντας ως οδηγό τα λόγια του ύμνου «Μακεδονία ξακουστή [...] είσαι και θα ’σαι ελληνική, Ελλήνων το καμάρι!»