Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...!!! Απίστευτη ομολογία...!!! «ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ανάμεσα στους Κεμαλικούς»...!!!

«Κρυπτοβυζαντινούς» ανάμεσα στους κεμαλικούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανακάλυψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόε...


«Κρυπτοβυζαντινούς» ανάμεσα στους κεμαλικούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανακάλυψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, απόδειξη ότι η αντιπολίτευσή του αποτελείται από οπαδούς του Βυζαντίου, είναι ότι στις διαδηλώσεις του 2013 στην Κωνσταντινούπολη, στο πάρκο Γκεζί, γράφτηκε στους τοίχους το σύνθημα «η καταπίεση ξεκίνησε το 1453», όταν δηλαδή αλώθηκε η Πόλη από τους Οθωμανούς.




Άλλη απόδειξη των «κρυπτοβυζαντινών» είναι ότι ο δήμαρχος Αδριανούπολης, στην ανατολική Θράκη, έφτιαξε αφίσες της πόλης όπου αναγράφεται το όνομα της στα ελληνικά.

Αυτά ισχυρίστηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας την Τρίτη στην κοινοβουλευτική ομάδα του ισλαμικού κόμματός του Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).

«Σε αυτή τη διαδικασία ένα άλλο πράγμα που τράβηξε την προσοχή μας είναι η αγάπη του αρχηγού του CHP [Λαϊκό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα] και των άλλων για το Βυζάντιο.

»Κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων για το πάρκο Γκεζί το οποίο λατρεύει [o Κιλιτσντάρογλου] γράφηκε “η καταπίεση ξεκίνησε το 1453” στους τοίχους.

»Την περασμένη εβδομάδα συζητήθηκαν οι αφίσες του δημάρχου της Αδριανούπολης.

»Οι αφίσες που φτιάχτηκαν με το βυζαντινό όνομα είναι το σύμβολο για την αγάπη στο Βυζάντιο», είπε ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν.

Ο δήμαρχος Ανδριανούπολης, Ρετζέπ Γιουρκάν, απαντώντας στις αντιδράσεις για την ανάρτηση τουριστικών αφισών στην Αδριανούπολη στις οποίες το όνομα της πόλης αναγραφόταν ως Αδριανούπολη αντί Εντίρνε.

«Φτιάξαμε αφίσες στην βουλγαρική και ελληνική γλώσσα μαζί με την τουρκική για τους Έλληνες και Βούλγαρους γείτονές μας που έρχονται στην πόλη μας για ψώνια.

»Αυτοί οι ελαφρόμυαλοι να εξετάσουν την ιστορίας της πόλης. Η Εντίρνε έχει 12 ονόματα στην ιστορία και όλα τα ονόματα μας ανήκουν.

»Στις αφίσες που φτιάχτηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και τη Νομαρχία της Αδριανούπολης το όνομα της πόλης γράφεται ως Αδριανούπολη».