Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ελπίζω ο νεκρός Ρομά να μην ήταν οροθετικός ή ΛΟΑΤΚΙ»..!! Απίστευτη ανάρτηση Τζήμερου για τη συμπλοκή στην Κηφισιά

Με μια εξαιρετικά προκλητική και προσβλητική για το περιστατικό της δολοφονίας του Ζακ Κωστόσπουλου (τον οποίο, πάντως, δεν αναφέρει ονομασ...


Με μια εξαιρετικά προκλητική και προσβλητική για το περιστατικό της δολοφονίας του Ζακ Κωστόσπουλου (τον οποίο, πάντως, δεν αναφέρει ονομαστικά) σχολίασε μέσω Facebook την αιματηρή συμπλοκή στην Κηφισιά ο πρόεδρος της «Δημιουργία Ξανά» Θάνος Τζήμερος.




Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του ο κ. Τζήμερος έγραψε: «Μπράβο στον ήρωα αστυνομικό που μολονότι εκτός υπηρεσίας και έχοντας το παιδί του στο αυτοκίνητό του έθεσε σε κίνδυνο και τη δική του ζωή και τη ζωή του παιδιού του για να καταδιώξει τους εγκληματίες και να σώσει την ηλικιωμένη. Και επιτέλους κάποιος χρησιμοποιεί κατά των εγκληματιών το όπλο που του εμπιστεύθηκε η Πολιτεία και δεν περιμένει να τον σκοτώσουν πρώτα για… να ανταποδώσει τα πυρά.

Ελπίζω να αλλάξουν το ταχύτερο οι αυτοκτονικοί κανόνες εμπλοκής της αστυνομίας και οι πολιτικές εντολές που υποχρεώνουν τους αστυνομικούς να είναι σάκοι του μποξ, προσάναμμα για μολότωφ ή θεατές της σφαίρας που κατευθύνεται εναντίον τους. Ελπίζω επίσης ο νεκρός Ρομά να μην ήταν οροθετικός ή ΛΟΑΤΚΙ γιατί τότε ο αστυνομικός την έβαψε και μάλλον θα αποταχθεί».