Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πήγε να την ληστέψει... Έπεσε πάνω σε αυτήν που βλέπετε στην φωτογραφία... και τον έκανε... ασήκωτο!

νας επίδοξος ληστής είδε πρόσφατα μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά του. Μια ανυπεράσπιστη γυναίκα βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής...


νας επίδοξος ληστής είδε πρόσφατα μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά του. Μια ανυπεράσπιστη γυναίκα βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από το πεδίο δράσης του χωρίς κανέναν μάλιστα γύρω της στην περιοχή του Rio de Janeiro. Και αφού είχε το οπλάκι στην τσέπη αποφάσισε να κάνει την... κίνηση.




Την πλησίασε και τη ρώτησε την ώρα, ωστόσο λίγο αργότερα έγινε πιο επιθετικός: «Δώσε μου το κινητό σου, μην αντιδράσεις κρατάω όπλο» περνώντας ταυτόχρονα το χέρι μέσα στο παλτό του απειλώντας ότι θα βγάλει το πιστόλι.

Για κακή του τύχη ωστόσο απέναντί του δεν είχε οποιαδήποτε γυναίκα αλλά την Polyana Viana. Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για διάσημη ΜΜΑερ του UFC.

Το παρακάτω βίντεο θα σας κατατοπίσει:





Ο ληστής λοιπόν όπως καταλάβατε νόμιζε ότι θα έπαιρνε κινητό, αλλά αντί αυτού έφαγε τις ζωής του. Σύμφωνα μάλιστα με την κατάθεση του «θύματος» στις Αρχές:

«Δεν πίστεψα στιγμή ότι θα μου έβγαζε όπλο, οπότε του έριξα δυο γροθιές και μια κλοτσιά. Ύστερα τον κατέβασα κάτω και του φώναξα ‘τώρα θα περιμένουμε την αστυνομία’». https://www.ratpack.gr