Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ όπου κι αν πηγαίνουν...!! Ενίσχυση φρουράς των βουλευτών που ψήφισαν την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!

Την στιγμή που εγκληματικότητα θερίζει, οι ληστείες αυξάνονται και οι δολοφονίες δεν λένε να μειωθούν, η Κυβέρνηση αποφάσισε να λάβει μέ...


Την στιγμή που εγκληματικότητα θερίζει, οι ληστείες αυξάνονται και οι δολοφονίες δεν λένε να μειωθούν, η Κυβέρνηση αποφάσισε να λάβει μέτρα προστασίας για άτομα που εκχώρησαν το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς!




Αφορμή είναι η ένταση που έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διήμερο κοντά σε κατοικίες βουλευτών, ειδικά στην βόρεια Ελλάδα. Νεότερο παράδειγμα είναι τα επεισόδια που έλαβαν χώρα προχθές βράδυ έξω από το σπίτι της βουλευτού Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυς Σκούφα, κατά τα οποία συνελήφθησαν εννέα άτομα.

Πέραν των αστυνομικών που φρουρούν καθημερινά τους πιθανούς στόχους εξετάζεται το ενδεχόμενο να δρομολογηθούν και περιπολίες κοντά σε βουλευτικά σπίτια. Μην ξεχνάμε ότι προ ημερών έριξαν μολότοφ στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη την ώρα που ήταν μέσα ο σύζυγός της με το παιδί τους.

Επίσης, ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. έχουν προκαλέσει το γεγονός ότι περισσότερα από 30 απειλητικά μηνύματα έχουν λάβει μέλη του κοινοβουλίου αναφορικά με την συμφωνία για το ονοματολογικό.