Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε κλοιό τα Εξάρχεια... Η Αστυνομία θα προστατεύει τους αναρχοάπυτους που θα αντισυγκεντρωθούν για να μην τους τσακίσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!

Την ίδια ώρα με το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, έχει προγραμματιστεί αντισυγκεντρώση από ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου στα Προπύλαια....


Την ίδια ώρα με το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, έχει προγραμματιστεί αντισυγκεντρώση από ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου στα Προπύλαια. Για τα λόγο αυτό θα υπάρχει φραγμός την οδό Πανεπιστημίου, στο ύψος τις οδού Εδουάρδου Λω, προκειμένου να μην έλθουν σε επαφή αντιεξουσιαστές με διαδηλωτές του συλλαλητηρίου.




Παράλληλα οι αστυνομικοί παρακολουθούν στενά την περιοχή των Εξαρχείων προκειμένου να αποκρυπτογραφήσουν τις διαθέσεις των αναρχικών, ωστόσο όπως τονίζουν έμπειροι αξιωματικοί της Αστυνομιας, αν ο όγκος του συλλαλητηρίου είναι μεγάλος, τότε όλα θα είναι πιο εύκολα. Αστυνομικοί τις Κρατικής Ασφάλειας θα κινούνται διαρκώς για να εντοπίσουν ομάδες ατόμων που έχουν διάθεση και πρόθεση να προκαλέσουν επεισόδια και να αμαυρώσουν το συλλαλητήριο.

Οι αντιεξουσιαστές κατά την διάρκεια τις δικής τους συγκέντρωσης θα βρίσκονται σε στενό αστυνομικό κλοιό, ώστε να αποκλειστεί η περίπτωση να κινηθούν εναντίον των ανθρώπων που θα πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο.