Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ανθέλληνα, γιουσουφάκι, αν έχεις αρχ@@@@ ψήφισε τις Πρέσπες... Νομίζεις ότι θα έχεις συνέχεια αστυνομικούς να σε φυλάνε;»

Αργά το βράδυ της Παρασκευής μέλη των Anonymous Greece υπέκλεψαν στοιχεία και τα κινητά τηλέφωνα των 300 της Βουλής και αμέσως μετά, αρ...



Αργά το βράδυ της Παρασκευής μέλη των Anonymous Greece υπέκλεψαν στοιχεία και τα κινητά τηλέφωνα των 300 της Βουλής και αμέσως μετά, αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (βασικά της Μακεδονίας) των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού έγιναν αποδέκτες μηνυμάτων ακόμη και τηλεφωνικών κλήσεων, μέσω των οποίων προειδοποιούνται από τους πολίτες ότι θα υποστούν τις συνέπειες της πράξης τους.




«Προδότη», «εθνομηδενιστή», «Θα βρεις το κεφάλι σου σε χαντάκι» είναι μερικές χαρακτηριστικές φράσεις που δέχονται.

Ένας από τους βουλευτές που δέχονται την συμφωνία των Πρεσπών, ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλης, ήταν και αυτός αποδέκτης της οργής των Ελλήνων.

«Ανθέλληνα, γιουσουφάκι, αν έχεις αρχ@@@@ ψήφισε τις Πρέσπες. Νομίζεις ότι εμείς οι νησιώτες δεν ξέρουμε να περπατάμε στην Αθήνα;» είναι ένα από τα μηνύματα που έχει δεχθεί, ενώ κάποιες άλλες φορές οι απειλές είναι ευθείες: «Νομίζεις ότι θα έχεις συνέχεια αστυνομικούς; Θα σε βρούμε όπου κι αν πας και θα φας κλωτσομπουνίδι».

Όπως και ο Παπαχριστόπουλος, υπογραμμίζει ότι δεν φοβάται. «Αν δεν πατούσα γερά στα πόδια μου, ως προς τις ιδέες και τις θέσεις μου, μπορεί και να ανησυχούσα. Δεν πτοούμαι από τις απειλές».

Εν πάση περιπτώσει «Κυριακή κοντογιορτή», όπως λέει ο λαός...