Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...!!! Ο Τσίπρας πάει στην Άγκυρα και παραπέμπει τα ελληνοτουρκικά στην Χάγη ώστε να «διατηρηθεί η ειρήνη στην περιοχή»!

Ο πρωθυπουργός και προσωρινός ΥΠΕΞ, Α. Τσίπρας θα μεταβεί εντός δεκαημέρου στην Τουρκία για συνομιλίες με τον Πρόεδρο Ερντογάν, ύστερα ...


Ο πρωθυπουργός και προσωρινός ΥΠΕΞ, Α. Τσίπρας θα μεταβεί εντός δεκαημέρου στην Τουρκία για συνομιλίες με τον Πρόεδρο Ερντογάν, ύστερα από πιεστικές προσπάθειες του τελευταίου, ώστε να «διατηρηθεί η ειρήνη στην περιοχή».




Ο Αλέξης Τσίπρας και ο νέος υπουργός Άμυνας που θα τον συνοδεύει, μπορεί να δείχνουν πρόθυμοι να συζητήσουν «ανοιχτά διμερή θέματα» με βάση την τουρκική ατζέντα για από κοινού παραπομπή τους στο Δικαστήριο της Χάγης προς επίλυση, όπως διακηρύσσει σε όλους τους τόνους, επίσημα και ανεπίσημα προς όλους τους συνομιλητές του ο Ρ.Τ. Ερντογάν.

Η ελληνική αντιπροσωπεία ωστόσο θα μεταβεί στην Άγκυρα με ήδη εκ των προτέρων βεβαρημένη την ελληνική θέση. Και τούτο διότι η Άγκυρα έχει εξαγγείλει διεθνώς και υλοποιεί ήδη το «ετήσιο πρόγραμμα» ασκήσεων της στο Αιγαίο, παραβιάζοντας το σύνολο της διεθνούς νομιμότητας, με παραβιάσεις και παρανομίες σε βάρος της εθνικής κυριαρχίας και των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας, που τείνουν πλέον να εξελιχθούν σε μόνιμα και νόμιμα τουρκικά κεκτημένα, αφού απουσιάζει παντελώς οποιαδήποτε ελληνική αντίδραση, πλην λεκτικών αντιπαραθέσεων, χωρίς καμία νομική, διπλωματική, ακόμα και επιχειρησιακή ισχύ.