Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο σόου Καμμένου -Πάει ο ίδιος στην Επιτροπή για την Συμφωνία των Πρεσπών

Για ένα κοινοβουλευτικό σόου υψηλών τόνων ετοιμάζεται ο Πάνος Καμμένος στην απογευματινή συνεδρίαση της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων, ...


Για ένα κοινοβουλευτικό σόου υψηλών τόνων ετοιμάζεται ο Πάνος Καμμένος στην απογευματινή συνεδρίαση της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων, όπου θα συζητηθεί για πρώτη φορά η συμφωνία των Πρεσπών.

Η συζήτηση στην επιτροπή ξεκινάει στις 6 το απόγευμα.




Μέχρι σήμερα εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της βουλής, όπου έρχεται η Συμφωνία, ήταν ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης, που παραμένει πιστός στον κ. Καμμένο και ούτε έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, ούτε θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών φυσικά. Το γεγονός λοιπόν ότι ο πρώην υπουργός Αμυνας τον αντικατέστησε με τον εαυτό του, κάνει σαφές ότι ο Πάνος Καμμένος- αν και δεν συνηθίζεται για Αρχηγούς κομμάτων- πάει στην Επιτροπή με μόνο στόχο για να κάνει φασαρία.

Αλλωστε έχει προειδοποιήσει τον Πρωθυπουργό ότι πλέον οι σχέσεις τους εισέρχονται σε πολεμική φάση. Και παρότι η «επανάσταση» του Πάνου Καμμένου είναι προσχεδιασμένη ανάμεσα στους δύο πρώην κυβερνητικούς εταίρους, με στόχο την πολιτική επιβίωση του άλλοτε υπουργού Αμυνας, εντούτοις ζημιώνει τον Αλέξη Τσίπρα το διαρκές σφυροκόπημα Καμμένου.

Πολεμική η ατμόσφαιρα στις σχέσεις Πάνου- Αλέξη

Νέα αφορμή δόθηκε από το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας διατηρεί στελέχη των ΑΝΕΛ που έχουν διαγραφεί από το κόμμα σε υπουργικά πόστα. Ο Πάνος Καμμένος ήταν σαφής. Αν δεν τους διώξει, είναι αιτία πολέμου:

«Είναι Casus belli εάν ο πρωθυπουργός δεν απομακρύνει άμεσα τα στελέχη που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ, όπως Κουίκ και Χρυσοβελώνη, που κατέχουν υπουργικές θέσεις, έστω κι αν δεν έχουν ανταλλάξει τις θέσεις τους, σημείωσε. «Η παραμονή στελεχών των ΑΝΕΛ σε οποιαδήποτε κυβερνητική θέση είναι πράξη εχθρική προς εμάς. Αν ο Τσίπρας δεν απομακρύνει τα στελέχη των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, η ΚΟ μας θα του μπλοκάρει όλα τα νομοσχέδια», δήλωσε ο κ. Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Κόκκινο πανί ο Κοτζιάς

Αλλά και μια μέρα νωρίτερα είχε δείξει τι προτίθεται να κάνει από εδώ και πέρα, εξαπολύοντας νέα επίθεση, με πολύ βαριές κουβέντες σε βάρος του Νίκου Κοτζιά. Μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο πρώην υπουργός Αμυνας διατύπωσε το ρητορικό ερώτημα πώς έχει τα οικονομικά μέσα η κίνηση Πράττω του Νίκου Κοτζιά να κάνει εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, και μετά έδωσε την δική του απάντηση. Θυμίζοντας οτι ο μεγιστάνας Τζώρτζ Σόρος έχει χρηματοδοτήσει οργανώσεις που στηρίζουν την συμφωνία...και συνδέοντας τον Σόρος με τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών.

Δίνοντας συνέχεια στην βεντέτα του με τον Νίκο Κοτζιά ο Πάνος Καμμένος είπε ακόμα οτι θα πάει στην εισαγγελέα στοιχεία για τον διαγωνισμό με τις βίζες του Υπουργείου Εξωτερικών, όπου και πάλι ανέφερε τον Τζώρτζ Σόρος. «Είναι γνωστό οτι ο Σόρος στηρίζει τους Σκοπιανούς, έχει χρηματοδοτήσει συλλαλητήρια στην Αυστραλία» σχολίασε.

Και πρόσθεσε οτι εταιρεία του αμερικανού μεγιστάνα ενεπλάκη στην έκδοση των θεωρήσεων του ΥΠΕΞ. «Από πού έχει την οικονομική οντότητα το ΠΡΑΤΤΩ να κάνει εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, διερωτήθη ο Πάνος Καμμένος; Από πού εισπράττει το ΠΡΑΤΤΩ;» πρόσθεσε, επιμένοντας στις καταγγελίες του.


iefimerida.gr