Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαρτυρία-σοκ: Η μητέρα κρατούσε από το χέρι την 8χρονη την ώρα του δυστυχήματος στην Κέρκυρα

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κέρκυρας από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της ένα 8χρονο κορίτσι. Συγκλονίζει ο Διευθυντ...

kerkira_oktaxroni

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κέρκυρας από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της ένα 8χρονο κορίτσι. Συγκλονίζει ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Χρήστος Άνθης για τον τραγικό θάνατο της 8χρονης Άννας- Μαρίας , μαθήτριας β' δημοτικού ο οποίος αναφέρει στο protothema.gr ότι ο «Χάρος» πήρε την οχτάχρονη μαθήτρια μέσα από τα χέρια της μητέρας της.




«Η μητέρα κρατώντας το παιδί της από το χέρι πήγε να περάσει το δρόμο για να πάει στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Σταμάτησαν, λοιπόν στη μέση του δρόμου, στο διάζωμα το κεντρικό και ήταν λίγο πιο μπροστά η μαμά του παιδιού και λίγα βήματα πιο πίσω το παιδί. Το κρατούσε από το χέρι το κοριτσάκι της, όταν το αμάξι το χτύπησε, το εκσφενδόνισε στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας και στην συνέχεια το χτύπησε το άλλο αυτοκίνητο όπου ερχόταν από το απέναντι ρεύμα. Η μάνα είναι σε τραγική κατάσταση, ούρλιαζε στο νοσοκομείο για το “αγγελούδι” τους και μάλιστα ήταν το στερνογέννι τους , όπως λέμε εμείς εδώ στην Κέρκυρα. Το συμβάν αυτό έγινε μπροστά στα μάτια κι άλλων παιδιών, τα οποία περίμεναν στη στάση ενώ άλλα παιδιά πήγαιναν στο σχολείο με τους γονείς τους. Έχουν έρθει κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι στο σχολείο γιατί πραγματικά είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση», λέει ο κ. Χρήστος Άνθης στο protothema.gr

Η μικρή Άννα Μαρία έφυγε από τη ζωή όταν διερχόμενο αυτοκίνητο την παρέσυρε και την εκσφενδόνισε στο αντίθετο ρεύμα με ένα δεύτερο διερχόμενο αυτοκίνητο να συνθλίβει το κορμάκι της.

Τα μάτια βούρκωσαν και τα στόματα πάγωσαν στην εικόνα του τροχαίου δυστυχήματος που έγινε λίγα μέτρα από το δημοτικό σχολείο στο οποίο θα πήγαινε για μάθημα η μικρή Άννα Μαρία. Τραγική φιγούρα η μητέρα της άτυχης 8χρονης η οποία δεν μπορεί να συνέλθει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο πλευρό της βρίσκεται ψυχολόγος.

Η μικρή, που μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι επί 50 λεπτά οι γιατροί έκαναν ανάνηψη αλλά δυστυχώς η Άννα Μαρία δεν επανήλθε ποτέ, φεύγοντας για την γειτονιά των αγγέλων.

Η Τροχαία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος ενώ οι δυο οδηγοί με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.