Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

4 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ... και τουλάχτιστον 15 οι τραυματίες από την πρωϊνή ΕΚΡΗΞΗ... Αρκετοί σε κρίσιμη κατάσταση...

Τουλάχιστον 4 νεκροί εκ των οποίων οι 2 πυροσβέστες ο μέχρι τώρα αποογισμός... Οι τραυματίες είναι 15 με πολλούς από αυτούς σε κρίσιμη κ...


Τουλάχιστον 4 νεκροί εκ των οποίων οι 2 πυροσβέστες ο μέχρι τώρα αποογισμός... Οι τραυματίες είναι 15 με πολλούς από αυτούς σε κρίσιμη κατάσταση...




Έκρηξη σημειώθηκε σε έναν φούρνο στο κέντρο του Παρισιού και συγκεκριμένα στο ένατο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε βιτρίνες μαγαζιών της περιοχής, ενώ ξέσπασε πυρκαγιά σε ένα κατάστημα, ανέφερε η αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού. Προς το παρόν πιθανότερη αιτία για το συμβάν φαίνεται να είναι η διαρροή αερίου.

Η ισχυρή έκρηξη ταρακούνησε κτίρια εκατοντάδες μέτρα από το σημείο και είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί πλήρως το ισόγειο ενός κτιρίου στην οδό Τρεβίζ, στην περιοχή των μεγάλων βουλεβάρτων στο κέντρο του Παρισιού.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους του AFP, τους οποίους επικαλείται το δίκτυο RTL, η έκρηξη οφείλεται σε ατύχημα. Πυροσβέστες είχαν κληθεί να επέμβουν για διαρροή αερίου στην οδό Τρεβίζ όταν σημειώθηκε η έκρηξη.