Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ... Μπουτάρης: Ο Δ. Θεσσαλονίκης θα αναλάβει πρωτοβουλία για 24ωρη φύλαξη εβραϊκών μνημείων στην πόλη

ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ... ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ...



ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ... ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ.




(Αφήστε που έχουμε την πεποίθηση ότι οι περισσότερες από τις επιθέσεις στα Εβραϊκά Μνημεία είναι προβοκάτσιες προερχόμενες από τον χώρο της ευρύτερης αριστεράς, ειδικά τώρα, για να στοχοποιηθεί ο Μακεδονικός Αγώνας!)

Όπως τόνισε σε ομιλία του στην αποθήκη Γ΄ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος είναι η ντροπή η φύλαξη μνημείων σε μια κοινωνία της Θεσσαλονίκης που είναι ανεκτική.

"Είναι ντροπή να φυλάμε μνημεία σε μια κοινωνία όπως της Θεσσαλονίκης που είναι μια κοινωνία ανεκτική. Όμως όλα έχουν όρια. Εγώ δεν μπορώ να συνυπάρχω με κτήνη. Είναι κτηνώδης συμπεριφορά", ανέφερε ο κ.Μπουτάρης και πρόσθεσε:

"Ο φασισμός είναι αντίληψη. Όποιος την έχει δεν ανήκει στο ανθρώπινο είδος".