Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόρτο Χέλι: Αυτή είναι η τελευταία εμφάνιση του αστυνομικού λίγο πριν βρεθεί νεκρός με 24χρονη φίλη του – video

Σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ στο Πόρτο Χέλι. Ο νεαρός αστυνομικός φοράει πολιτικά και μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο... Ο 35χρονος και η...


Σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ στο Πόρτο Χέλι. Ο νεαρός αστυνομικός φοράει πολιτικά και μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο...

Ο 35χρονος και η 24χρονη βρέθηκαν χθες νεκροί από αστυνομικούς της τμήματος Ερμιονίδας, στο πλαίσιο έρευνας που έκαναν για τον εντοπισμό της 24χρονης, την οποία αναζητούσαν συγγενικά της πρόσωπα.





Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είχε μετατεθεί από την Αθήνα στην περιοχή για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο, με τα μέχρι στιγμής ευρήματα δε φαίνεται να συνδέεται αυτό, με τους δύο θανάτους. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι κάποια αντικείμενα που βρέθηκαν δίπλα στον αστυνομικό, στο σπίτι που ξεψύχησε, “δείχνουν” τα αίτια του θανάτου του, που αναμένεται να αποσαφηνιστεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Μετά από την ανεύρεση των πτωμάτων κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος, μετά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε, πιθανολογεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι ο θάνατος του άνδρα και της γυναίκας δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Η εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ παρουσίασε ένα βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει τον αστυνομικό σε κατάστημα, λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός.

Μιλάει διαρκώς στο τηλέφωνο και ψάχνει στις τσέπες του χρήματα, για να πληρώσει το φαγητό που παρήγγειλε σε πακέτο, μέσα στο εστιατόριο. Οι κάμερες ασφαλείας τον καταγράφουν.

Ο 35χρονος φοράει πολιτικά, μαύρο μπουφάν και τζιν. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν απομακρύνει το ακουστικό του τηλεφώνου του, ούτε όταν δίνει στον υπάλληλο την παραγγελία του.

Ο εργαζόμενος του κάνει ένα νόημα για τα χρήματα και τότε ο αστυνομικός βγάζει ένα ποσό και το ακουμπάει στον πάγκο. Η συναλλαγή ολοκληρώνεται και ο αστυνομικός βγαίνει από το κατάστημα, χωρίς να έχει κλείσει το τηλέφωνο.

Στο πεζοδρόμιο, τον καταγράφει μια άλλη κάμερα ασφαλείας. Ο 35χρονος συνεχίζει να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο, μέχρι που φεύγει από το πεδίο της κάμερας…