Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνήγορος παιδοκτόνου στον ΑΝΤ1: Παραιτούμαι, εάν έχει κακοποιήσει σεξουαλικά την κόρη του ΒΙΝΤΕΟ

enikosΝέα κατάθεση ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να δώσει ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας ο οποίος μέσα από τη φυλακή εμφανίζεται μετανιωμένος...


enikosΝέα κατάθεση ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να δώσει ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας ο οποίος μέσα από τη φυλακή εμφανίζεται μετανιωμένος για τη δολοφονία της 28χρονης Αγγελικής.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο συνήγορος του παιδοκτόνου, Βασίλης Νουλέζας, υποστηρίζει ότι θα παραιτηθεί αν διαπιστωθούν στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης του θύματος.





"Ο αυτοτελής νομικός ισχυρισμός του είναι ότι το στυγερό έγκλημα το τέλεσε εξαιτίας της αψιθυμίας, της οργής και του θυμού και ότι δεν το είχε προμελετήσει και δεν το διέπραξε εσκεμμένα. Είναι σε δεινή ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί αν συνειδητοποιήσει ότι διέπραξε αυτό το αδίκημα" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Νουλέζας.

"Να δούμε αν υπάρχει αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης το οποίο αρνείται κατηγορηματικά ο εντολέας μου. Αν διαπιστωθεί κάτι σχετικό είμαι αναγκασμένος να υποβάλω την παραίτησή μου από την υπεράσπισή του"πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: