Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Πλήρωσε σε τράπεζα με χαρτονόμισμα από την απαγωγή του Γιώργου Μυλωνά!

Πάγωσε ο υπάλληλος της τράπεζας που έσπευσε να ειδοποιήσει τον προϊστάμενό του. Το χαρτονόμισμα των 200 ευρώ έκρυβε τη δική του ιστορία....



Πάγωσε ο υπάλληλος της τράπεζας που έσπευσε να ειδοποιήσει τον προϊστάμενό του. Το χαρτονόμισμα των 200 ευρώ έκρυβε τη δική του ιστορία...

Ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα με… μακρά όπως φαίνεται ιστορία εντοπίστηκε στην κατοχή πολίτη που πήγε χθες (10-12-2018) να κάνει συναλλαγή σε τράπεζα στην Πάτρα.




Το χαρτονόμισμα των 200 ευρώ είχε προσημειωθεί ως μέρος των λύτρων, ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν λάβει 2008 οι απαγωγείς που επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά από τη Θεσσαλονίκη για να τον απελευθερώσουν.

Χθες κατά τη συναλλαγή πολίτη με την τράπεζα μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος που διαθέτει το υποκατάστημα διαπιστώθηκε ότι ήταν προσημειωμένο.

Η απαγωγή του Γιώργου Μυλωνά που διατηρούσε επιχείρηση αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη, στις 9 Ιουνίου 2018 είχε γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στο πανελλήνιο.

Οι αστυνομικοί επί 13 ημέρες αναζητούσαν τα ίχνη του χωρίς αποτέλεσμα. Τελικα οι απαγωγείς αφού πήραν λύτρα 13 εκατομμύρια ευρώ τον άφησαν να επιστρέψει στη γυναίκα και τα παιδιά του.

Οι αστυνομικές αρχές της Πάτρας τώρα μετά την ενημέρωση από τους υπεύθυνους του υποκαταστήματος και τη διαπίστωση του προσημειωμένου χαρτονομίσματος θα επιχειρήσουν τώρα να βγάλουν άκρη και να διαπιστωθεί η αρχική του προέλευση με ανοιχτή την πιθανότητα να οδηγήσει στα ίχνη των απαγωγέων του επιχειρηματία…

Πηγή: thebest.gr