Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ «ΝΕΑ ΤΑΞΗ»: Καναδάς: Εννιάχρονη κάλεσε την αστυνομία επειδή δεν ήθελε να καθαρίσει το δωμάτιό της

Παιδιά να καταγγέλουν τους γονείς τους επειδή τους ζήτησαν τα αυτονόητα για την συμόρφωση τους... Η 9χρονη θύμωσε όταν της ζητήθηκε να κα...

canada_ontrario

Παιδιά να καταγγέλουν τους γονείς τους επειδή τους ζήτησαν τα αυτονόητα για την συμόρφωση τους...

Η 9χρονη θύμωσε όταν της ζητήθηκε να καθαρίσει το δωμάτιό της και κάλεσε την Αστυνομία – Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και τον Ιούνιο, όταν ένας 12χρονος κάλεσε την αστυνομία επειδή δεν του άρεσε η σαλάτα του





Στην αστυνομία απευθύνθηκε ένα 9χρονο κοριτσάκι από το Οντάριο του Καναδά, καθώς έγινε έξαλλη με το αίτημα των γονέων της να καθαρίσει το δωμάτιό της.

Οι αστυνομικοί στην αστυνομία του Οντάριο απάντησαν σε μια έκτακτη κλήση στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης 911 στις 8 Δεκεμβρίου που έκανε μια νεαρή κάτοικος της περιοχής. Όμως, όταν έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι το περιστατικό δεν ήταν και τόσο έκτακτο, αλλά ήταν μια διαμάχη ανάμεσα στο κοριτσάκι και τους γονείς της, αναφέρει το η Toronto Star.

Πάντως, οι αρχές του Καναδά άδραξαν την ευκαιρία να υπενθυμίσουν στους γονείς για τη σημασία της εκπαίδευσης των παιδιών για το πότε πρέπει να χρησιμοποιούν τον αριθμό έκτακτης ανάγκης.

Κι αυτό επειδή δεν είναι σπάνια τα άσκοπα τηλέφωνα ή οι φάρσες που δέχεται η υπηρεσία. Τον Ιούνιο, ένα 12χρονο αγοράκι τηλεφώνησε στην αστυνομία όταν ο κηδεμόνας του έδωσε μια σαλάτα που δεν του άρεσε.
Δείτε επίσης