Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία στον κόσμο», είπε πάλι ο Ζαεφ...!! Αυτό που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ όμως είναι η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμφωνία των Πρεσπών...!!!

Ευθεία υπονόμευση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον Ζόραν Ζάεφ. Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός προέβη σε νέες αλυτρωτικές ρητορίες, δηλώνοντας πρ...


Ευθεία υπονόμευση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον Ζόραν Ζάεφ. Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός προέβη σε νέες αλυτρωτικές ρητορίες, δηλώνοντας προκλητικά ότι δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία στον κόσμο εκτός από τα Σκόπια.




«Η παραχώρηση της “Μακεδονίας” είναι η προσθήκη, η λέξη Βόρεια, στο όνομά μας. »Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία στον κόσμο.

»Διατηρούμε τη λέξη Μακεδονία στο όνομά μας» ισχυρίστηκε ο Ζάεφ, σε μια ευθεία αμφισβήτηση όχι μόνο της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και της Ενδιάμεσης Συμφωνίας.

«Είμαστε το βόρειο τμήμα, υπάρχει ένα νότιο μέρος που το γνωρίζουμε ως “Μακεδονία του Αιγαίου”, υπάρχει ένα ανατολικό τμήμα που το γνωρίζουμε ως Μακεδονία του Πιρίν, υπάρχει και ένα μικρό κομμάτι στη Μικρή Πρέσπα στην Αλβανία» ισχυρίστηκε.

Αυτά τα λίγα για να μη νομίσει κανείς ότι υφίσταται καμιά συμφωνία ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ με αυτούς τους άθλιους απατεώνες των Βαλκανίων. Κι όποιος επιμένει σε αυτή την συμφωνία δεν είναι απλά ΠΡΟΔΟΤΗΣ αλλά ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ...