Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο επίμονος χημικός Ραφαήλ Κουρμουλάκης: Ο επιστήμονας που εκδικήθηκε με τον καλύτερο τρόπο αυτούς που τον δηλητηρίασαν από ποτά-μπόμπες στην Πάτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον πιο εφευρετικό τρόπο εκδικήθηκε ο χημικός μηχανικός, Ραφαήλ Κουρμουλάκη ένα μπαρ στην Πάτρα που σέρβιρε ποτά μπόμπες. Ο ίδιος βρέθηκ...


Με τον πιο εφευρετικό τρόπο εκδικήθηκε ο χημικός μηχανικός, Ραφαήλ Κουρμουλάκη ένα μπαρ στην Πάτρα που σέρβιρε ποτά μπόμπες. Ο ίδιος βρέθηκε χθες, βράδυ, στην Ελεονώρα Μελέτη και περιέγραψε πως το 2009 βρέθηκε να έχει δηλητηρίαση από μισό ποτήρι βότκα.




Τότε δεν έκανε κάτι, αλλά όταν το 2011 έπαθε πάλι το ίδιο αποφάσισε πως θα πρέπει κάθε φορά που επισκέπτεται νυχτερινά μπαρ να έχει ένα τεστ ανίχνευσης στα χέρια του που να του δείχνει αν το ποτό είναι καλό ή είναι νοθευμένο. Συγκεκριμένα αυτό που έψαχνε ήταν να τεστ που να ανιχνεύει όλα τα ποτά, να είναι φτηνό, να μην θέλει ψυγείο και να ανιχνεύει σε δευτερόλεπτα και μόλις συνειδητοποίησε πως δεν υπήρχε, αποφάσισε να το φτιάξει ο ίδιος. Ο σχεδιασμός ξεκίνησε όταν ήταν στο τελευταίο έτος του Τμήματος Χημικών Μηχανικών στο Πολυτεχνείο Πάτρας, ενώ όπως είπε η έρευνα διήρκεσε έναν ολόκληρο χρόνο, «μέρα – νύχτα». «Θυμάμαι όταν το ξεκίνησα είχα τόσο πάθος που δεν καταλάβαινα την κούραση, παρ΄όλο που είχα και εξεταστική και χρωστούσα μαθήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο χημικός.