Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απορούν οι σωφρονιστικοί...: Στο ίδιο κελί οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ της Ελένης Τοπαλούδη και σε… πολύ φιλικό κλίμα!

Στο ίδιο κελί πλέον ο 21χρονις και ο 19χρονος. Ανατροπή της τελευταίας στιγμής αφού οι δύο νεαροί είχε προγραμματιστεί να μείνουν ξεχωρι...


Στο ίδιο κελί πλέον ο 21χρονις και ο 19χρονος. Ανατροπή της τελευταίας στιγμής αφού οι δύο νεαροί είχε προγραμματιστεί να μείνουν ξεχωριστά. Για... αρκετά καλές σχέσεις μεταξύ τους κάνουν λόγο σωφρονιστικοί υπάλληλοι
Αλλαγή σχεδίων φαίνεται πως υπάρχει στις συνθήκες κράτησης του 21χρονου και του 19χρονου που βασάνισαν και δολοφόνησαν την Ελένη Τοπαλούδη στην Ρόδο.




Ενώ αρχικά ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός προγραμματίστηκε να παραμείνουν σε εντελώς διαφορετικούς χώρους και χωρίς να έχουν επαφή μεταξύ τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες μοιράζονται προς το παρόν το ίδιο κελί!




Πρόκειται ουσιαστικά για τον λεγόμενο «χώρο υποδοχής» που είναι ειδικά διαμορφωμένος για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατουμένων, ο οποίος, όμως, είναι ένας και ενιαίος.
Έτσι, για την ώρα, οι δυο φερόμενοι ως δράστες παραμένουν μαζί, στον ίδιο χώρο, κάτω από εξαιρετικά αυστηρά μέτρα ασφαλείας και, φυσικά, σε πλήρη απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους στο Φελλί Γρεβενών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τουλάχιστον τρεις μαρτυρίες σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι μεταξύ τους σχέσεις εμφανίζονται να είναι αρκετά (εώς πολύ..) καλές, χωρίς καμία προστριβή για τα όσα τραγικά συνέβησαν στη Ρόδο.

Κάτι που έχει προκαλέσει πολλές απορίες και ερωτηματικά στο προσωπικό των φυλακών υψίστης ασφαλείας των Γρεβενών.

πηγή: kozanimedia.gr