Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κι αυτή είναι η τουρκική αντιπολίτευση... ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ: «Η τουρκία για τα συμφέροντά της έχει δικαίωμα να κάνει ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ..»///!

O πρόεδρος του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ανακοίνωσε την στήριξη του σε μια πιθανή επιχείρηση κατά του YPG, δηλώνοντας πως ¨Η Τουρκία π...


O πρόεδρος του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ανακοίνωσε την στήριξη του σε μια πιθανή επιχείρηση κατά του YPG, δηλώνοντας πως ¨Η Τουρκία ποτέ δεν πρέπει να επιτρέψει να φωλιάσουν στα σύνορα της τρομοκρατικές οργανώσεις¨.

Ο ΠτΔ Ερντογάν χτες ανακοίνωσε πως εντός κάποιων ημερών, θα αρχίσει στρατιωτική επιχείρηση κατά περιοχής ανατολικά του Ευφράτη που ελέγχεται από το YPG.




OI HΠΑ με δικαιολογία την πιθανή έκθεση σε κίνδυνο Αμερικανών στρατιωτών που μάχονται κατά της ISIS, έχει ανακοινώσει πως μια πιθανή στρατιωτική επιχείρηση από την Τουρκία είναι ¨απαράδεκτη¨.

Ο Κιλιτσντάρογλου δήλωσε πως η Τουρκία για να διασφαλίσει την ασφάλεια της, πρέπει να πάρει κάθε είδους μέτρο.
Ο ηγέτης του CHP συνέχισε λέγοντας : Η Τουρκία στην Μέση Ανατολή είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει την ασφάλεια της. Η Τουρκία πρέπει να ακολουθήσει μια προσεκτική πολιτική απέναντι σε όλα τα δυνητικά τρομοκρατικά στοιχεία που μπορεί να σχηματιστούν εκεί. Εάν το επιβάλλουν τα συμφέροντα τη Τουρκίας, φυσικά και έχει κάθε δικαίωμα να κάνει κάθε είδους στρατιωτική επιχείρηση. Διότι η Τουρκία είναι μια από τις πιο ισχυρές χώρες της περιοχής και δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψει να φωλιάσουν στα σύνορα της τρομοκρατικές οργανώσεις.

Diken.com.tr 13/12/2108

Σχ. tourkikanea.gr: Προσέξτε την τελευταία παράγραφο. Ούτε διεθνές δίκαιο, ούτε τίποτε δεν ισχύουν κατά τα λεγόμενα του. Η λογική του είναι απλή : Έχουμε συμφέροντα, έχουμε την ισχύ, άρα θα κάνουμε στρατιωτική επιχείρηση.  Όλα τα άλλα είναι για να τα επικαλούνται οι ανίσχυροι…