Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΝΑ Τ' ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ... Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής

Δεκτή κατά πλειοψηφία έγινε η διαδικασία του κατεπείγοντος για το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής «Επείγουσες ρυθμίσ...


Δεκτή κατά πλειοψηφία έγινε η διαδικασία του κατεπείγοντος για το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής «Επείγουσες ρυθμίσεις του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής», που συζητείται σήμερα στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής.




Όπως επισήμανε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, «υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα που θα πρέπει να κλείσουν πριν από το τέλος 2018 που έχουν να κάνουν με οικονομικά και αποδόσεις και ζητήματα που έχουν να κάνουν με ξεκαθάρισμα αρμοδιοτήτων, ώστε να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες». Επίσης, σημείωσε ότι «υπάρχουν και ζητήματα που δεν έχουν χαρακτηρισμό κατεπείγοντος, όπως η Golden Visa, αλλά γεγονότα που συνέβησαν τη φετινή χρονιά θα είχαν αποφευχθεί αν υπήρχε αυτή η νομοθεσία».

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, παρατήρησε ότι «πρόκειται για πληρωμές, για κάλυψη θέσεων και εκκρεμοτήτων και επειδή υπάρχουν και ζητήματα που μας ταλανίζουν καιρό, πρέπει να προχωρήσει αυτή η διαδικασία».