Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...!!! Διαγράφουν τον ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ από τα βιβλία της Ιστορίας...!!! Χτύπημα στην καρδιά της Μακεδονίας από την Επιτροπή των πουλημένων...!!! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...

Στην Συμφωνία των Πρεσπών στην παράγραφο 5 του άρθρου 8 προβλέπεται ότι θα δημιουργηθεί μια κοινή διεπιστημονική επιτροπή εμπειρογνω...



Στην Συμφωνία των Πρεσπών στην παράγραφο 5 του άρθρου 8 προβλέπεται ότι θα δημιουργηθεί μια κοινή διεπιστημονική επιτροπή εμπειρογνωμόνων η οποία θα έχει τη δυνατότητα να αναθεωρήσει σχολικά εγχειρίδια αλλά και συνοδευτικό υλικό, όπως χάρτες, ιστορικούς άτλαντες, οδηγούς διδασκαλίας κλπ.




Φυσικά αυτό από την αρχή αποτελούσε ήττα για την Ελλάδα διότι η δική της Ιστορία είναι η αναγνωρισμένη ακαδημαϊκά σε όλο τον πλανήτη. Των Σκοπιανών αντίθετα ήταν σενάριο εντός Χόλιγουντ.

Συνεπώς τι είχε να «διορθώσει» η Ελλάδα στην Ιστορία της;




Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν η επιτροπή αυτή έχει ήδη ξεκινήσει τις παρεμβάσεις κατά της ελληνικής Ιστορίας και φροντίζει να «κοπεί» από τα βιβλία της Ιστορίας ο Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς.

Την αποκάλυψη την έκανε με αποκλειστικό του δημοσίευμα ο Θ. Μαλκίδης στο προσωπικό του ιστολόγιο

Εκτός διδακτέας ύλης της Ιστορίας Γ΄Λυκείου ο Μακεδονικός Αγώνας !

Πρώτα έφτιαξαν επιτροπή για να συζητήσουν ιστορικά, εκπαιδευτικά και αρχαιολογικά θέματα, χωρίς να έχει κυρωθεί η «Συμφωνία»

Τώρα λοβοτομούν την νεολαία που αντιδρά στην απόπειρα παράδοσης της Μακεδονίας, βγάζοντας εκτός διδακτέας ύλης από το βιβλίο ιστορίας Γενικής της Γ΄Λυκείου το Μακεδονικό Αγώνα !

Δείτε τα σχετικά επίσημα έγγραφα και τις σελίδες οι οποίες βγήκαν εκτός Ύλης.....